Bianca Drăgușanu a acceptat invitația lui George Tănase de a merge în cadrul emisiunii sale online, ZigZag. În cadrul acesteia, gazda a îndrăznit să îi adreseze tot felul de întrebări, dar au vorbit și despre haterii divei precum și despre una dintre primele imagini pe care ea le-a făcut ca model, în urmă cu mai mulți ani.

Bianca Drăgușanu, luată la întrebări de George Tănase

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară, iar invitată în cadrul emisiunii online pe care o moderează George Tănase, ea a fost rugată să își dea cu părerea și despre cei care au numai cuvinte rele de zis la adresa ei, iar ea ca de fiecare dată a zis că mulți dintre cei care dau cu hate, în realitate o admiră. Mai mult de atât, blondina a specificat că a avut parte de o întâmplare extrem de interesantă, când s-a întâlnit cu unul dintre haterii ei, când a mers la doctorul ei, pentru a se injecta și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

"Mă duceam să mă injectez la doctorul meu și chiar era un personaj care insista în comentarii și spunea despre mine că mi-am făcut buzele, că arăt că fac și a venit la doctorul meu, cu poza mea și am întâlnit-o pe hol. A fost greu de recunoscut, dar doctorul meu mi-a confirmat.(...) Era din grupul acela care toți au ceva de comentat despre mine: că sunt operată, că sunt artificială, că sunt plastic. Venise cu poza mea în telefon, la doctorul meu și a început să spună că așa vrea buzele și ochii", i-a povestit Bianca Drăgușanu lui George Tănase, la ZigZag.

Mai apoi, vedeta nu s-a putut abține să nu spună încă o dată că oamenii care o critică sunt, de fapt, fanii ei ascunși, pentru că își fac timp să o caute, să stea cu ochii pe ea, să o prindă cu greșeala și mai apoi să aibă ce să comenteze. A trecut de vremea în care îi păsa de ceea ce spuneau gurile rele, iar acum nu face altceva decât să își trăiască viața după bunul plac.

"Majoritatea care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false", a mai adăugat ea.

La un moment dat, George Tănase i-a arătat divei una dintre primele imagini pe care le-a făcut ca și model, iar blondina și-a dat cu părerea despre ceea ce a văzut. Vedeta este de părere că exista potențial și la vremea respectivă, doar că a fost mereu o persoană inteligentă care a știut cum să facă lucrurile să fie bine pentru ea, doar că acum varianta este una îmbunătățită. Încă de pe atunci, stătea pe rețelele sociale, unde apărea cu numele ei real, pentru că i se părea că este tare, fiindcă nu multă lume avea curajul.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

"Carcasa era mișto de pe atunci, dar acum am îmbunătățit-o.(...) Cu totul îmbunătățită! Upgrade! Am fost întotdeauna o fată inteligentă și am știut ce să fac ca să fiu bine. Cred că aveam 20 de ani. 18 – 20 de ani, eram la un bazin olimpic de prin Hunedoara și era pusă pe Hi5. Nici măcar nu era Facebook. Da, aveam numele meu real pe Hi5. Am știut că sunt șmecheră și sunt tare și eram doar cu numele meu. Dacă mai cauți acum pe Google cred că îmi găsești pozele astea", a mai povestit Bianca Drăgușanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.