Zi plină de emoții pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav, pentru că Sofia a început școala, iar ambii i-au fost alături într-o zi atât de importantă pentru ea. Micuța lor este deja o școlăriță în toată regula și pare pregătită în totalite pentru noul capitol din viața ei, iar părinții săi s-au asigurat că are tot ceea ce îi trebuie pentru a porni pe drumul ei.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, emoții pentru fiica lor

Bianca Drăgușanu a trecut prin niște emoții pe care i-a fost greu să le descrie în cuvinte, în prima zi de școală a fiicei sale. Sofia crește văzând cu ochii, iar astăzi a început școala, iar mama ei, tatăl și bunica acesteia, mama Biancăi Drăgușanu, care nu a putut să nu îi fie alături într-o zi atât de importantă pe care, cel mai probabil, nu o va uita niciodată. Diva nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini din prima zi de școală a micuței sale alături de un mesaj emoționant, prin intermediul cărora a vrut să arate cât este de fericită pentru Sofia.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a zis Bianca Drăgușanu, pe social media.

Și tatăl Sofiei, Victor Slav, a fost, de asemenea, alături de ea și a postat câteva imagini în mediul online, semn că a avut și el la fel de multe ori emoții precum fosta sa partenera de viață. Faptul că este clasa I deja este un moment important pentru cei dragi ei și tocmai de aceea fiecare a încurajat-o așa cum a știut mai bine, deoarece nu doar cei care i-au dat viață au fost copleșiți de emoții, ci și ea mai ales că și-a cunoscut învățătoarea și colegii.

„Ok…let’s do this 😜
Prima zi de scoala SNS❤️”,
a notat Victor Slav, pe Instagram.

Fanii celor două vedete nu s-au putut abține să nu îi transmită și ei cele mai bune gânduri Sofiei care de azi înainte este o școlăriță în toată regula. Aceștia nu doar că i-au urat succes în primul an școlar, dar au ținut să o și încurajeze având în vedere că este ceva cu totul și cu totul nou pentru ea.

Citeste si:
Cum să îl pregătești pe cel mic pentru prima zi de școală
Cum să îl pregătești pe cel...

”Succes în noul an școlar!!!! ❤️❤️❤️”, ”Succes👏❤️”, ”Mult succes, Sofia !!❤️❤️❤️”, ”Felicitari”, ”Mult succes în noul an scolar!❤️”, ”👏👏❤️👏👏Succes în noua etapa a vietii! Mult spor si sanatate ,Sofiei, lui tati cool si lui ❤ a lui tati 👏👏🤗🤗🤗❤🙏🙏😘”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.