În ultima vreme, circulă un zvon conform căruia Vica Blochina și Bănel Nicoliță ar forma un cuplu, iar blondina a decis să spună adevărul, pentru că nimeni să nu mai aibă întrebări în acest sens. Vedeta a fost foarte sinceră, așa cum o face de fiecare dată.

Vica Blochina, despre relația cu Bănel Nicoliță

Vica Blochina este o femeie care adună în jurul ei mulți bărbați, iar de data acesta, oamenii au crezut că Bănel Nicoliță a pus ochii pe ea și că au decis să formeze un cuplu. Blondina a fost luată la întrebări în ceea ce privește acest subiect, iar ea a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Ei bine, se pare că între ei nu este nimic mai mult decât o prietenie. Ea a ținut să precizeze că nu a început să lege o prietenie frumoasă doar cu el, ci și cu alte persoane printre care se află și Maria Constantin.

Atât cu ei, cât și cu ceilalți oameni cu care s-a împrietenit la momentul respectiv păstrează legătura vorbind destul de des pe un gruă de WhatsApp pe care l-au făcut și își povestesc tot felul de lucruri, ies împreună și petrec timp de calitate împreună. Despre Bănel Nicoliță a spus că este un băiat foarte bun, care este iubit de foarte multă lume. A fost uimită să vadă cum era oprit de oameni pe stradă să facă poze cu el, când ies împreună în oraș și chiar dacă se cunoșteau de mult timop, nu își imagina că este încă atât de apreciat de români.

„Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la(...), ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto. Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul.

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la(...), dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la(...), dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume. Incredibil. Îl oprește lumea pe stradă, trage de el, face poze, este extrem de iubit și extrem de apreciat”, a declarat Vica Blochina, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Cuvintele de laudă nu s-au oprit aici. Vica Blochina a mai spus despre bunul ei prieten că are un suflet foarte bun și că, de asemenea, este un mare iubitor de copii. Blondina a spus că prietenia lor a venit de la sine, pentru că s-au potrivit din multe puncte de vedere, iar faptul că ei alături de alții au stat împreună o săptămână i-a unit, pur și simplu. Este fericită pentru faptul că a câștigat un prieten atât de bun și este, în același timp, recunoscătoare.

„E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit. Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. (...) Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții. Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun.”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.