Francesco Paglieri a oferit câteva declarații despre tatăl lui biologic, pe care timp de mai mulți ani l-a crezut mort, pentru că mama sa a considerat că așa este cel mai bine pentru el. Nici în momentul de față nu se înțeleg prea bine, dar acest lucru nu îl afectează în niciun fel pe fostul concurent de la Asia Express, pentru că nu a simțit lipsa tatălui în niciun fel.

Francesco Paglieri, despre relația cu tatăl lui

Francesco Paglieri, în vârstă de 25 de ani, are o relație specială cu femeia care l-a adus pe lume, dar nu poate afirma același lucru și despre cea pe care o are cu tatăl lui. Patrizia Paglieri i-a oferit fiului ei cea mai bună educație și l-a crescut în așa fel încât să nu ducă lipsă de absolut nimic, dar l-a și făcut să creadă că tatăl lui este mort, până la vârsta de 14 ani. Bărbatul l-a părăsit la vârsta de un an, iar mama lui și-a dorit ca acest lucru să nu îl afecteze și nu a făcut altceva decât să îl protejeze.

Într-un interviu pe care fostul concurent de la Asia Express l-a oferit, a vorbit sincer despre relația cu părintele lui și a zis clar că acesta nu l-a căutat, dar nici tânărul nu și-a dorit să intre în contact cu el, după ce aflat mai multe detalii despre el și despre viața lui privată. De asemenea, el a precizat că este mai rău să pierzi un tată când știi despre el că a fost un părinte bun decât în momentul în care cunoști de la început faptul că nici nu a vrut să audă de propriul copil.

"Nu, nu m-a căutat, nici eu nu l-am căutat după ce am auzit anumite povești, să zicem, despre el, că nu era cea mai bună persoană, dar sincer nu am avut nevoie să îl caut. Cred că e mai rău să îți pierzi un tată în momentul în care știi că a fost un tată bun și a avut un accident, sau lucruri de genul, dar când știi că efectiv persoana respectivă nu a vrut să te cunoască, nu ai nici tu o dorință. Ai dorință să cunoști o persoană când auzi de bine, nu când auzi de rău.", a declarat Francesco Paglieri, pentru Antena Stars.

Fiul Patriziei Paglieri a fost foarte sincer în declarații și a mai zis că, din punctul lui de vedere, tată nu se poate numi omul care te face, ci acela care te crește, care se ocupă de tine și care îți oferă o educație. Francesco a specificat că tatăl lui nu vrea să aibă deloc de-a face cu el. Când mama lui i-a povestit că acesta a acceptat să nu îi mai plătească pensia alimentară, după ce i s-a propus să îl lase în pace pe fiul lui și nu va mai fi nevoit să scoată din buzunar niciun leu, Francy s-a convins că nu merită efortul.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

"Nu vrea să aibă de-a face cu mine. Eu mereu zic că tată nu e cel care te face, e cel care te crește. A fost o poveste acum mai mult timp, în care el plătea o pensie alimentară, și mama i-a zis că dacă renunță la acea pensie alimentară, era vorba de puțin, cred că sub 100 de lei, îl lași pe Francesco în pace, nu mai trebuie să îl vezi, și el a acceptat. Când auzi acest lucru, nu cred că îți dorești să cunoști acea persoană.", a mai zis tânărul.

În ciuda acestor neînțelegeri, Francy a fost curios să vadă măcar cum arată și l-a căutat pe Facebook. A găsit o imagine cu el, de unde a și aflat de existența unor frați vitregi. Acum, bărbatul este trecut de vârsta de 60 de ani, iar dacă în toți acești ani nu i-a fost alături, acum este deja târziu.

Citeste si:
Dan Negru, despre Revelionul 2023: „Mulțumesc pentru toți anii ăștia”
Dan Negru, despre Revelionul...

"L-am văzut acum câțiva ani pe Facebook. L-am căutat după numele de famile și am găsit o poză cu el. Acum cred că e trecut bine de 60 de ani. Știu că mai am doi frați vitregi, care sunt în Italia, am mai ținut legătura cu ei, sunt oameni super. Eu nu știam de existența acestor frați vitregi până acum 6-7 ani. Ne-am întâlnit acum câțiva ani la Milano.", a mai zis Francesco Paglieri, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.