Francesco Paglieri vrea să dea lovitura în afaceri alături de femeia care i-a dat viață. Fostul concurent de la Asia Express știe foarte bine ce își dorește de la viitorul său și a dat câteva detalii semnificative despre planurile pe care le are. Este convins că se va descurca de minune, înclusiv în ceea ce privește partea administrativă.

Francesco Paglieri vrea să își deschidă o afacere

Francesco Paglieri a intrat în atenția oamenilor, odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Asia Expresss. În cadrul concursului, a luptat pentru marele premiu alături de mama sa, Patrizia Paglieri. Ambii au reușit să le câștige simpatia celor din fața micilor ecrane, deoarece erau mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, jucau corect și se vedea de la distanță faptul că au relație mamă-fiu foarte bună. Femeia care i-a dat viață i-a fost mereu alături și l-a sprijinit indiferent de deciziile pe care le-ar fi luat în trecut.

La cei 25 de ani ai săi, Francy știe foarte bine ce își dorește să facă în viață, iar recent a dat câteva declarații în care a vorbit și despre lovitura pe care vrea să o dea în afaceri. Deși mama lui va fi acolo pentru el, tânărul vrea să se ocupe singur chiar și de partea administrativă și este convins că lucrurile îi vor ieși chiar așa cum și le-a imaginat. Ei bine, fostul concurent de la Asia Express vrea să își deschidă o canafea în zona de Nord a Bucureștiului, deși foarte multă lume credea că va merge în aceeași direcție precum mama sa.

Acesta a spus că este atras de zona de gătit, dar nu atât de tare încât să își dorească să lucreze într-un restaurant și tocmai de aceea vrea să meargă într-o altă zonă și să își deschidă o cafenea. Nu vrea să se complice prea tare, dar nici să stea degeaba, așa că a ales o variantă mai simplă. Va avea și de această dată parte de sprijinul mamei sale, care știe mai bine cum stau lucrurile și de la care are multe lucruri de învățat.

„Mă atrage zona de gătit, dar nu mă atrage atât de mult încât să lucrez într-un restaurant. Îmi place zona HORECA, acum vreau să deschid o cafenea cu mama, dar nu pe partea de restaurante pentru că este o viață foarte complicată. Urmează să deschidem cafeneaua în luna octombrie, am cumpărat o franciză. Deschidem în zona noastră, în Mogoșoaia, în zona de Nord.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

Restaurantul e o viață foarte complicată, tot timpul trebuie să fii acolo, de luni până duminică. Îți dă o oarecare încredere, îți dă o oarecare împlinire faptul că faci ceva singur. Sincer, la restaurant nu mai vreau, am lucrat și e foarte greu să fii bucătar la restaurant. E o viață frumoasă, dar pe care eu nu o vreau”, a declarat Francesco Paglieri pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.