Monica Tatoiu a mers la Chicago, cu scopul de a avea o serie de întâlniri cu niște senatori, dar a dat numai de probleme. Femeia a povestit cu lux de amănunte ceea ce i s-a întâmplat, în cadrul unui interviu. I se pare ireal că a fost nevoită să treacă prin așa ceva.

Ce probleme a întâmpinat Monica Tatoiu în Chicago

Plecarea Monicăi Tatoiu în Statele Unite ale Americii nu a decurs tocmai conform așteptărilor. Vedeta s-a pregătit așa cum se cuvine pentru călătoria care a urmat, și-a pus toate lucrurile la punct, pentru a nu lăsa nimic pe ultima sută de metri și s-a ocupat cu mare atenție de bagaj. De fiecare dată, are grijă de aparițiile sale în public, mai ales când vine vorba despre niște întâlniri importante pe care le onorează.

A decis să meargă în Chicago, pentru că avea o serie de lucruri importante de rezolvat, așa că și-a pus în bagaj toate lucrurile de care avea nevoie și hainele potrivite pentru zilele următoare, dar a rămas fără bagaj, iar acum nu mai are absolut nimic. Femeia de afaceri este foarte enervată de situație și este presată de timp, pentru că întâlnirile cu oamenii politici de peste ocean, nu pot fi amânate din cauza acestui necaz care a venit asupra ei, așa că a încercat să rezolve situația, pentru a-și putea desfășura activitatea în voie.

Mai mult de atât, Monica Tatoiu și-a făcut timp să povestească prin ce a fost nevoită să treacă. A făcut tot ceea ce i-a stat în putință în cazul de față, dar se pare că nu a existat nici măcar o persoană dornică să îi întindă o mână de ajutor. Femeia de afaceri a primit un număr de telefon de la compania aeriană cu care zburat, special din Indonezia, dar nu au oameni angajați, ceea ce înseamnă că este imposibil, cel puțin momentan, să își recupereze bunurile pierdute.

„Am ajuns la Chicago, joi mă întorc. Am călătorit la bussines, am niște întâlniri de lucru. Aici e jale. Mi s-au pierdut bagajele, am doar o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați. Nu ai unde să te duci să le recuperezi. Mi s-a dat un număr de la compania aeriană unde nu răspunde nimeni. L-am trezit pe bărbatu-miu, a sunat la un număr special din Indonezia. Aici nu au oameni angajați.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Trebuie să merg să-mi cumpăr chiloți. Și să văd ce haine îmi iau. Eu de obicei umblu foarte lejer îmbrăcată, dar acum îmi luasem haine pentru întâlniri cu domni senatori. Diseară le am în program. Soțul e negru, mi-a dat să schimb niște pompe care erau în geamantan și am rămas și fără ele”, a declarat Monica Tatoiu, pentru impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.