Monica Tatoiu și Cătălin Măruță nu și-au mai vorbit de mai bine de zece ani, iar prezentatorul de la Pro TV a povestit de ce femeia de afaceri a refuzat să mai schimbe măcar două vorbe cu el sau cu echipa sa. Scandalul dintre cele două vedete a pornit de la o glumă care la prima vedere părea a fi una total nevinovată, dar pe care ea nu a putut să o înțeleagă.

Monica Tatoiu și Cătălin Măruță, certați de ani buni

Cătălin Măruță obișnua, în urmă cu câțiva ani buni, să le facă tot felul de farse persoanelor publice de la noi. Totul se întâmpla în cadrul emisiunii pe care acesta o moderează și chiar dacă se presupune că la final acestea ar fi trebuit să se amuze copios pe seama celor întâmplate, nu toată lumea îi înțelegea glumele. Una dintre vedetele care s-a supărat extrem de tare pe el a fost nimeni alta decât Monica Tatoiu.

Supărarea a fost atât de mare, încât nu mai vorbește cu soțul Andrei, din cauza farsei respective, de mai bine de zece ani. Nimeni nu a știut până acum de ce au rupt orice fel de legătură, dar moderatorul de la Pro TV a vorbit despre acest subiect recent, pentru ca toată lumea să fie la curent și să știe adevărul, în ciuda faptului că o parte din vină a fost și a sa. Prezentatorul emisiunii „La Măruță” i-a făcut aceste confesiuni Marei Bănică pe care a avut-o invitată în platou.

Înainte ca acea farsă pe care cei din echipa lui Cătălin Măruță alături de el au considerat-o inofensivă, aceștia erau buni prieteni, iar fosta directoare de la Oriflame mergea destul de des în emisiunea sa, stăteau mult de vorbă și se înțelegeau de minune. Mai în glumă, mai în serios, soțul Andrei i-a transmis femeii că ar trebui să îngroape securea războiului pentru că au trecut ani buni de atunci și s-au cuminți.

„Nu am mai văzut-o pe Monica Tatoiu la noi de vreo 10 ani. S-a supărat pe noi după ce i-am făcut o farsă. Pentru noi era inofensivă… Asta zic și eu, doamnă, s-a prescris! Atunci i-am cunoscut și soțul. Nu știu cum e că am alergat. Era prietena noastră, venea, glumeam. Mă rog… Doamna Tatoiu, au trecut mai bine de 10 ani, ne-am spovedit, ne-am cumințit. A venit și Andreea Marin la noi… Să nu te duci cu mașina la ea. Nu mai pot să zic despre farsă, dar s-a lăsat cu urmăriri”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.