Andra și Cătălin Măruță vor păși din nou în fața altarului, doar că de data aceasta va fi un moment special datorită faptului că Eva și David, cei doi copii pe care îi au împreună, vor fi și ei prezenți la eveniment.

Andra și Cătălin Măruță își vor reînnoi jurămintele

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproximativ 14 ani și chiar dacă a trecut atât de mult timp de când s-au cunoscut, se pare că iubirea lor este la fel ca la început. Mulți au crezut că după venirea pe lume a copiilor lor lucrurile se vor schimba, dar în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Cei doi soți au rămas la fel, iar pentru multe cupluri de vârsta lor sunt un exemplu demn de urmat. Mulți sunt de părere că este greu să rămâi pe linia de plutire, după ce ai devenit părinte, dar nu a fost și cazul lor.

Ei au făcut față cu brio chiar și pandemiei, preferând să privească partea bună a lucrurilor și anume aceea că pot petrece mai mult timp împreună. După cum a povestit chiar artista, la un moment dat, a încercat să facă tot felul de activități cu cei mici și s-a bucurat că a avut șansa de a lua o pauză de la concerte și să aibă parte de mai multe zile alături de copiii ei.

Andra și Cătălin au planuri și pentru perioada următoare. Se pare că își doresc să ajungă din nou în fața altarului, pentru a-și reînnoi jurămintele. Cântăreața a vorbit despre acest aspect în cadrul unui interviu pe care l-a acordat zilele acestea, crezând că de data aceasta evenimentul va fi unul mult mai frumos, deoarece Eva și David vor fi și ei prezenți și se vor putea bucura la rândul lor de dragostea pe care părinții lor și-o poartă unul celuilalt. Artista nu a spus când anume se va întâmpla, dar cu siguranță își va ține admiratorii la curent, așa cum face de fiecare dată.


“Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis ce-ar fi să ne căsătorim?. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră.”, a declarat artista, la Pro FM.

Citeste si:
Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat:...
Cătălin Măruță dezminte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.