Cătălin Măruță l-a invitat în cadrul podcastului pe care îl moderează pe canalul de YouTube „Acasă la Măruță” pe nimeni altul decât Laurențiu Reghecampf. Cum era de așteptat, filmarea respectivă a fost urmărită de extrem de multă lume care era curioasă să îl audă și pe antrenor vorbind în ceea ce privește divorțul de Anamaria Prodan, având în vedere că până acum au auzit doar varianta ei. 
 

Podcast-ul este încă pe primul loc în Trending

Încă de când a fost urcat pe YouTube, acesta se află pe primul loc în Trending și nu poate decât să însemne un motiv în plus de bucurie pentru prezentatatorul de la Pro TV. Anamaria Prodan nu îl va ierta, probabil, niciodată pentru acest lucru și chiar a făcut o serie de afirmații despre partenerul de viață al Andrei, după ce a urmărit și ea podcast-ul respectiv.

Impresara este de părere că Măruță nu a spus nimic în fața invitatului, pe motiv că s-a bucurat că i-a venit, având în vedere că nu a mai acceptat nicio invitație până atunci.

„Măruță nu a zis nimic, că s-a bucurat că i-a venit. Păi eu îl băteam pe ăsta cu cuvintele lui. Dacă aveam un podcast, îl făceam să sară pe geam de la podcast”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

La doar câteva ore după ce fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a făcut afirmațiile respective, Cătălin Măruță a avut și el ceva de zis, dar nu la adresa vedetei, ci a ținut să le mulțumească tuturor oamenilor care au urmărit acel episod și care l-au ajutat să ajungă pe primul loc în Trending. Mai mult de atât, el a fost surprins de numărul mare de oameni care a urmărit premiera în seara de duminică, la orele 19:00.

Se bucură, de asemenea, că poate oferi oamenilor un conținut de calitate și de interes. Acesta simțea nevoia de foarte multă vreme să dea naștere unui proiect care să nu aibă legătură cu emisiunea, dar care să îl reprezintă și crede că și-a descoperit astfel pasiunea, iar lucrurile îi merg din ce în ce în ce mai bine.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

„Mă bucur că aici, “Acasă la Măruță”, am reușit să aducem un interviu foarte așteptat, cu Laurențiu Reghecampf. 53,000 de persoane au urmărit simultan live lansarea noului podcast și la 18 ore de la lansare este locul #1 in Trending pe YouTube. Mulțumesc pentru încredere tuturor celor care aleg să poarte o discuție sinceră aici, cu mine, să își spună povestea.(...)

Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului „Acasă La Măruță” a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune. Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de youtube “ Acasa la Maruta “ ✌️”, a scris Cătălin Măruță, în mediul online.

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.