George Burcea a fost acuzat de Andreea Bălan că a mers beat la fiicele sale, recent. Cântăreața a transmis un mesaj dur, în mediul online, despre acest subiect și a avertizat că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă a copiilor pe care îi au împreună. Văzând aceste lucruri, Viviana Sposub nu s-a putut abține să nu vorbească și ea despre acuzațiile dure primite de partenerul ei de viață.

Viviana Sposub, despre acuzațiile primite de George Burcea

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Bălan a făcut un Story în care și-a acuzat fostul partener de viață de faptul că a mers beat la ea acasă, pentru a le lua pe fiicelor lor. Din câte a povestit blondina, se pare că actorul ar fi intrat direct în curtea casei, deși nu are voie să facă lucrul acesta. Vedeta a mai spus și că tatăl copiilor săi nu face altceva decât să îi traumatizeze, mai ales din cauza faptului că le spune lucruri nepotrivite despre mama lor.

A ținut să precizeze și că a mințit, timp de doi ani, în interviurile pe care le-a acordat și că ea a tăcut doar de dragul fiicelor lor, dar de data aceasta a fost mult prea mult și pentru ea și a decis să discute în public despre situația prin care trece și a avertizat că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă a micuțelor, fiindcă o face pentru binele lor. Toată lumea aștepta replica din partea lui George Burcea, dar cea care a decis să ia atitudine a fost nimeni alta decât frumoasa lui parteneră de viață, Viviana Sposub.

”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a povestit Andreea Bălan, la Story.

Citeste si:
Viviana Sposub și George Burcea, anunț important despre nuntă:...
Viviana Sposub și George...

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a exprimat și ea punctul de vedere pe Story, fiindu-i greu să creadă că o persoană poate minți în felul acesta, după cum chiar ea a precizat. Viviana Sposub i-a luat apărarea partenerului ei de viață și refuză să creadă că s-a gândit să posteze una ca asta despre actor și a atras atenția asupra faptului că dacă o persoană care ar fi consumat băuturi alcoolice ar fi venit să ia copiii oricui, mama lor nu ar fi permis ca lucrul acesta să se întâmple. La final, și-a sfătuit urmăritorii să nu mai creadă tot ceea ce văd pe Internet.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a scris Viviana Sposub, la Story.

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.