Se încing, din nou, spiritele între Andreea Bălan și fostul ei partener de viață, George Burcea. Totul se întâmplă la scurt timp după ce vedeta a dat o serie de declarații legate de pensia alimentară pe care actorul este nevoit să o plătească lună de lună, fiind vorba de 499 de lei.

Andreaa Bălan, scandal cu George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație care a durat ani buni și care deși părea că funcționează, nu a dus nicăieri. La scurt timp după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, au decis să o ia pe drumuri diferite, iar un întreg scandal a pornit între ei după aceea. Ambii și-au adus acuzații grave și au încercat să demonstreze că au dreptate, iar acum se încing spiritele din nou între ei.

Toată lumea știe că foștii soți au împreună două fiice pe nume Ella și Clara care, după ce au divorțat, au rămas în grija mamei lor. Andreea Bălan este o mamă de nota 10 și își dedică întrega existență creșterii lor, ba chiar și-a făcut modificări în program, pentru a le fi alături mereu și se chinuie să nu le lipsească absolut nimic. Pentru multă lume care o urmărește este un exemplu demn de urmat, iar unii sunt mândri de ea că reușește să se descurce și că în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut, de-a lungul vremii, a reușit să rămână o femeie puternică și o familistă convinsă.

Ei bine, tatăl micuțelor are un program de vizită și ori de câte ori este rândul lui pentru a sta cu Ella și Clara merge la fosta lui soție, pentru a le lua. Ultima vizită nu a fost tocmai una reușită, iar Andreea Bălan nu s-a putut abține să nu vorbească despre asta, direct pe contul ei oficial de Instagram. Artista a povestit că George Burcea a mers să le ia pe cele mici, după ce a consumat băuturi alcoolice, iar mai apoi a atras atenția asupra faptului că nu este prima dată când se întâmplă asta.

Sursa foto (c): Andreea Balan/InstaStory

De asemenea, a specificat că le traumatizează pe fetele lor, spunându-le lucruri urâte despre ea și că a mințit în toate declarațiile lui din ultimii doi, iar că vedeta a ales să tacă din respect pentru copii, dar aceasta a fost picătura care a umplut paharul și și-a spus oful, dorind să fie clar pentru toată lumea că va lupta în continuare pentru custodia exclusivă a lor.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

''Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.'', a povestit Andreea Bălan, la Story,

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.