Andreea Bălan a dat din casă. Cunoscuta artistă a spus acum, după ce a trecut o vreme îndelungată de la separarea de fostul ei soț, care este suma de bani pe care o primește lunar din partea lui George Burcea pentru fiicele sale. Pensia alimentară reprezintă o sumă infimă care nu îi este de mare ajutor cântăreței pentru creșterea celor două fiice ale lor.

Pensia alimentară pe care o plătește George Burcea este una mică

George Burcea și Andreea Bălan au format, timp de mai bine de câțiva ani, unul dintre cele mai frumoase, cunoscute și urmărite cupluri de la noi din țară. Povestea lor de iubire era una pe care oamenii din jur o luau drept exemplu, dar imediat după ce aceștia și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, au decis să o ia pe drumuri diferite. În perioada în care aceștia au fost împreună, au venit pe lume două fetițe care, după divorț, au rămas în grija mamei lor. Vedeta își dedică întreaga existență creșterii copiilor lor și și-a modificat programul, astfel încât să poată îmbina cariera cu viața de familiei cât mai bine cu putință.

Oricât de ocupată ar fi, Andreea Bălan își face timp pentru a sta cu micuțele pe care le are împreună cu George Burcea, iar tatăl lor are dreptul la câteva zile pe lună pentru a sta cu ele. Cântăreața nu a fost niciodată de acord ca Ella și Clara să stea în același mediu cu actorul și cu partenera lui de viață, Viviana Sposub, dar este nevoită să respecte legea.

De asemenea, multă lume a fost curioasă dacă George Burcea are vreo contribuție din punct de vedere financiar la creșterea micuțelor, dar și care este suma pe care trebuie să o scoată lunar din buzunar. Deși, de cele mai multe ori preferă să fie discretă, de data aceasta artista a dat cărțile pe față. Andreea Bălan a dezvăluit că pensia alimentară pe care el o plătește reprezintă o sumă infimă și anume 499 de lei pe lună, însemnând o treime din salariul net pentru ambele fiice.

„Din păcate, implicarea lui în viața fetițelor se rezumă la suma infimă de 499 ron pe lună (o treime din salariul net) pentru ambele fetițe, și la vizitele din weekend-urile 1 cu 3, așa cum a fost dată sentința în martie. Atât și nimic mai mult. Iar până în luna martie a acestui an, nu a contribuit cu nimic la creșterea lor, dar a știut să facă foarte multe afirmații mincinoase la adresa mea”, a declarat Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.