Marian Corcheș, partenerul de viață al lui Carmen de la Săliciua, a fost inculpat într-un dosar de furt al energiei electrice. Atât el, cât și partenera sa de viață au dat câteva declarații în acest sens, moment în care bărbatul a susținut că nu are nici cea mai vagă idee despre ce este vorba și că a aflat din presă.

Marian Corcheș a aflat din presă despre furtul energiei electrice

Marian Corcheș trece printr-un moment dificil, iar iubita lui îi este alături indiferent de situație. Fiind rugat să discute despre acuzațiile care i s-au adus în dosarul furtului de energie electrică, iubitul cântăreței a spus că nu avea idee despre ce este vorba, înainte de a fi contactat de presă. De asemenea, a susținut că nu are idee cum a ajuns să fie inculpat, fiindcă inițial a fost acuzat de furt de o firmă pe care el însuși a deținut-o în urmă cu câțiva ani.

Din câte a povestit chiar partenerul de viață al lui Carmen de la Sălciua, la vremea respectivă, era director la societatea aceea, dar a radiat-o și a crezut că în clipa respectivă că s-a terminat și dosarul de furt. În plus, și-a amintit că a mers chiar și la furnizorul de energie electrică pentru a achita prejudiciul, urmând ca mai apoi să se renunțe la plângere, dar se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit.

„Eu acum aflu, de la dumneavoastră. Nu știu cum am ajuns inculpat, fiindcă inițial a fost acuzată de furt o firmă pe care am deținut-o până acum doi-trei ani. Eu eram director la societatea respectivă. Firma am radiat-o și am crezut să s-a terminat cu dosarul de furt.

Îmi amintesc faptul că, la momentul respectiv, am fost la furnizorul de energie electrică, am spus că achit prejudiciul, ca să renunțe la plângere, dar n-am avut cu cine să mă înțeleg… Aia e! O să iau legătura cu avocatul, să văd ce este de făcut…”, a declarat Marian Corcheș, potrivit spynews.ro.

Între timp, a cunoscut-o pe actuala lui iubită, care îi este alături în orice situație, care îl iubește și care are planuri de viitor alături de el. Carmen de la Sălciua nu s-a putut abține să nu aibă și ea o reacție în acest sens. Vedeta a ținut să menționeze că nici măcar nu erau împreună la vremea aceea și că nu are nici cea mai mică idee legată de afacerile lui Marian Corcheș de la vremea acea. Tot artista a spus că nici măcar el nu știe exact cum stau lucrurile și că este o acuzație mult prea gravă, ca să intervină ea, până nu se rezolvă totul.

Citeste si:
Se scumpește factura la curent. Cât vor plăti românii pentru...
Se scumpește factura la...

„Nu știam pentru că eu în urmă cu doi ani când se zvonește… Eu în urmă cu doi ani eram la Alba Iulia, el era acolo… Eu nu știu despre afacerile lui de atunci, de acolo, pentru că ele deja s-au închis. Să știi că nu am primit nici o citație și nu știu nimic despre treaba asta…

Poate sunt probleme din trecut, dar nu ale lui… Dacă nici el nu știe și nu are habar, cu siguranță nu am nici eu. În fiecare zi sună cineva și suntem acuzați de ceva, adică nu mă mai miră nimic. Probabil se vor ocupa avocații sau chiar el de problema asta să se rezolve și să fie bine. Nu ține de mine, nu știu ce să spun… Este o acuzație mult prea gravă ca eu să intervin până nu se rezolvă… Nici nu știu ce s-a întâmplat în urmă cu doi, trei ani pentru că eu nu am fost în viața lui atunci”, a declarat Carmen de la Sălcia, conform Antena Stars.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.