Daniel Pavel și frumoasa lui parteneră de viață au împlinit un an de relație, iar cei doi au profitat de timpul liber pe care l-au avut la dispoziție și au plecat undeva în afara țării, într-un loc pe care își doreau de multă vreme să îl vadă împreună și unde s-au simțit extrem de bine, cel mai probabil.

Daniel Pavel și iubita sa, un an de relație

La scurt timp după ce Daniel Pavel s-a despărțit de fosta lui iubită pe care o ceruse în căsătorie și alături de care părea că are planuri serioase de viitor, și-a găsit liniștea în brațele unei alte persoane. Prezentatorul de la Survivor România a cunoscut-o pe Ana Maria Pop în cadrul unui eveniment la care au luat parte, în urmă cu aproximativ un an, perioadă în care blondina era o mare admiratoare de-ale moderatorului, care i-a furat inima complet în momentul în care au început să discute.

A trecut timpul, iar cei doi au reușit să formeze unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la noi din țară. Vedetele se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, iar recent au oferit un interviu extrem de interesant în care nu au vorbit doar despre începuturile relației lor, ci și despre ceea ce și-au propus să facă pe viitor. Pe data de opt septembrie, aceștia au împlinit un an de când s-au întâlnit pentru prima dată și și-au propus să sărbătorească așa cum se cuvine, mai ales că fix în ziua respectivă, Daniel Pavel și-a serbat ziua de naștere.

De asemenea, în weekend-ul respectiv, a fost și ziua femeii de nume și tocmai de aceea nu aveau cum să lase niște evenimente atât de importante să treacă neobservate, așa că au plecat în afara țării, în câteva locuri dragi lor precum Viena sau Praga, unde nu au mai ajuns până acum împreună și care se afla pe lista lor de ceva vreme.

„Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente într-un weekend. Pe lângă faptul că este ziua de naștere a lui Daniel în 8 septembrie, de Sf. Maria, da… este și aniversarea primului nostru contact vizual. Iar în data de 9 septembrie avem și o Sf. Ana printre noi. Ne dorim să petrecem acest timp în afara țării, în locuri dragi nouă, la Viena și apoi Praga. În Praga nu am ajuns încă împreună și era pe lista noastră de ceva timp. Ce să spunem? Abia așteptăm!”, a declarat partenera prezentatorului, pentru viva.ro.

Citeste si:
Victor Slav și iubita sa, Selina, concurenți la Asia Express...
Victor Slav și iubita sa,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.