Scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu continuă, din cauza faptului că una dintre ele a făcut din nou o serie de declarații despre cealaltă, în timpul unei emisiuni. Nu a mai durat mult, iar reacțiile au început să apară în acest sens.

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu continuă scandalul

S-a reaprins scânteia scandalului dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu, după ce cea dintâi artistă a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, unde, printre altele, a vorbit și despre situația dintre ele și i-a adus o serie de acuzații fostei sale prietene. Pe lângă acest subiect, au fost abordate și altele la fel de serioase. La un moment dat, cântăreața de muzică populară a vorbit și despre regretata Mădălina Manole pe care a spus că ar fi ajutat-o, dacă ar fi știut prin ce trece și, de asemenea, a spus despre cei care au fost în jurul ei că nu au iubit-o suficient pentru a o salva.

În ceea ce o privește pe Elena Merișoreanu, vedeta a spus că sunt oameni care mint, în general, iar în jurul minciunii respective creeză o întreagă poveste. După ce a mărturisit că, din punctul ei de vedere, minciuna este o boală, a recunoscut că apreciat-o enorm și că a invitat-o chiar la nunta sa și a aprecia-o enorm înainte de izbucnirea scandalului dintre ele, legat de pensii, pe seama căruia au existat tot felul de comentarii la momentul respectiv.

„Eu am spus că minte, minciuna este o boală! Sunt oameni care mint și în jurul acestei minciuni fabulează și fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o, a fost și la nunta mea, mi-a pus mulți bani pe masă. De ce să fiu invidioasă? Doamne ferește! Nici ea nu are de ce. Mi-e și greu să spun mincinoasă, are o vârstă, e mai mare cu vreo opt ani, și mă jenez să spun asta.”, a declarat Maria Dragomiroiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai.

În urma acestor declarații de la Kanal D, Elena Merișoreanu a fost rugată să își dea și ea cu părerea despre cele afirmate de rivala sa, moment în care a dezvăluit că nu s-ar împăca vreodată cu ea. În plus, a spus că a fost contactată de mai multe televiziuni care i-au transmis că a fost făcută mincinoasă, iar tot ce a făcut cântăreața de muzică populară a fost să spună că Maria Dragomiroiu este obsedată să apară la TV, deși nu se va ridica niciodată la nivelul Mariei Ciobanu sau la nivelul Irinei Loghin, care în opinia sa sunt artiste în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si:
Zanni, adevărul despre cearta cu Ana Porgras: „Minți o persoană...
Zanni, adevărul despre cearta...

„Mi-au zis mulți oameni, m-au sunat televiziunile, dar nu am dat importanță afirmațiilor ei. Lăsați-o să spună ce vrea. E obsedată să apară la televizor. Nu va fi în veci ca Maria Ciobanu sau Irina Loghin, două mari artiste cu adevărat.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.