Oana Roman și-a dat cu ea cu părerea despre persoanele care fac glume nesărate pe seama morții Reginei Elisebeta a II-a. Decesul suveranei a șocat o lume întreagă, inclusiv pe multe dintre vedetele de la noi din țară, care și-au exprimat regretul pe social media.

Oana Roman, despre glumele nesărate legate de moartea Reginei

Ziua de 08 septembrie a fost una de sărbătoare, dar și una extrem de tristă pentru toată lumea, pentru că este și cea în care și-a pierdut viața Regina Elisabeta a II-a. Milioane de oameni din întreaga lume și-au exprimat regretul în ceea ce privește decesul suveranei pe rețelele sociale, dar nu a durat prea mult timp și au apărut și meme-uri pe seama cărora mulți s-au amuzat copios, dar și pentru care unii s-au enervat la culme și nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea.

Primul care a criticat atitudinea celor care și-au pierdut vremea pentru a face glume pe seama morții unei femei în vârstă de 96 de ani a fost Dani Oțil. Mai apoi, Oana Roman a avut și ea ceva de zis, pe contul ei de Instagram, fiind șocată la rândul ei de ingnoranța și prostia de care au dat dovadă mulți români, zilele acestea. Vedeta a menționat că a văzut o serie de postări moralizatoare ale unor oameni care nu au nici cea mai vagă idee care a fost rolul Reginei Elisabeta în istorie.

„M-a șocat ignoranța și prostia. Am văzut glume sau postări moralizatoare a unor oameni care, practic, e clar că habar nu au despre acest om nimic în istoria lumii”, a notat Oana Roman, pe contul ei oficial de Instagram.

Partenera de viață a lui Oana Roman nu s-a oprit aici. Vedeta a mai zis despre Regina Elisabeta a II-a faptul că a fost un monarh care nu a derapat niciodată și care, de asemenea, a făcut tot ceea ce i-a în putință pentru a-îndeplini cât de bine a putut rolul, până în ziua în care a plecat în lumea celor drepți. Oana Roman îi poartă un respect imens și consideră că și-a făcut datoria, iar asta nu le dă dreptul oamenilor să facă tot felul de glume pe seama ei. Deși și-a exprimat opinia în mediul online, nu înseamnă că oamenilor le-a păsat și că au încetat să mai facă lucrurile în felul în care ei și-au dorit ei.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

„Este un monarh care nu a derapat niciodată. A făcut tot ce i-a stat în putință ca să-și îndeplinească bine și impecabil rolul pe care l-a avut până în ultima zi. Cu 24 de ore înainte să moară ea a învestit noul prim-ministru al Marii Britanii. Și-a făcut datoria până în ultimul moment”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.