Carmen Harra a tras un semnal de alarmă după moartea Reginei Elisabeta a II-a. De asemenea, clarvăzătoarea a atras și atenția asupra faptului că ea a avut o premoniție legată de decesul suveranei, dar că nimeni nu i-a dat prea multă atenție, la vremea respectivă.

Ce i-a avertizat Carmen Harra pe oameni, după moartea Reginei

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a șocat o lume întreagă. După ce vestea a făcut înconjurului internetului, multe persoane publice atât de la noi din țară, dar și din afară i-au adus un omagiu suveranei, pe conturile sale sociale. Nu au lipsit nici glumele făcute pe seama acestui trist eveniment, motiv pentru care unii chiar s-au enervat și și-au exprimat nemulțumirea în mod public, iar printre aceștia s-a aflat și Dani Oțil, care nu vede rostul meme-urilor în acest context.

Carmen Harra nu a avut cum să nu comenteze și ea decesul suveranei britanice, direct pe contul ei de TikTok, unde face de cele mai multe previziuni sumbre despre viitorul țării, dar și despre cel al unor oameni fie de la noi, fie de peste hotare. În cele mai multe dintre cazuri, acestea nu generează decât niște glume la adresa sa și niște comentarii pe măsura aștepătărilor. Clarvăzătoarea a făcut, undeva la începutul anului 2022, câteva declarații în care a spus clar că anul acesta este cel în care Regina își va pierde viața, dar ca de fiecare dată, oamenii au ignorat-o.

La scurt timp după ce vestea legată de decesul Reginei Angliei a circulat pe internet, Carmen Harra a făcut un TikTok, prin intermediul căruia a atras atenția asupra faptului că a avut dreptate, când a făcut previziunile acelea sumbre. De asemenea, i-a avertizat pe cei care o urmăresc că moartea ei nu este doar pierderea unei Regine și atât, ci vom simți cu toții consecințele cât mai curând posibil.

”La începutul anului am spus că în 2022 că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi. Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât. Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”, a declarat clarvăzătoarea pe Tik Tok.

Citeste si:
De ce s-a sinucis Stephan Pelger. Psihologul Ramona Novac a tras un...
De ce s-a sinucis Stephan...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.