Faptul că Delia nu a adus, până acum, pe lume un copil a fost un subiect de discuție pentru multe persoane de-a lungul timpului, dar Carmen Harra nu a mai vorbit niciodată despre acest lucru. Clarvăzătoarea a mărturisit că a deveni mamă este cea mai mare problemă pe care o are Delia și, de asemenea, a spus de ce anume se teme atât de tare soția lui Răzvan Munteanu.

Ce a declarat Carmen Harra despre sarcina Deliei

Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră, iar anumite aspecte din viața sa privată au fost mereu discutate, inclusiv pe social media, de oameni pe care nu i-a întâlnit niciodată și pe care nu ar trebui să îi preocupe asemenea situați. Soția lui Răzvan Munteanu nu mai pune de multă vreme asemenea afirmații la suflet și s-a obișnuit cu ideea că oamenii vor să o vadă în postura de mamă și că mereu va fi așa. Recent, acesteia i s-a prezis că va deveni mamă de fată, motiv pentru care discuția despre acest subiect sensibil s-a reaprins.

De data aceasta, și-a dat cu părerea nimeni alta decât Carmen Harra, care a afirmat încă de la bun început faptul că dacă banii familiei sau cei pe care ea îi câștigă ar rămâne pe mâna ei, s-ar alege praful de aceștia, deoarece ea nu are cifra banilor, ci partenerul ei de viață. Mai mult de atât, ea a precizat că el este cel care reușește să îi multiplice și că deși a dat-o în bară în afacere cu crypto, găsește alte metode.

Clarvăzătoarea a mai zis și că Răzvan Munteanu și Delia nu se vor despărți unul de altul, pentru că se completează reciproc și pentru că ea are nevoie de genul acesta de completare. Din punctul ei de vedere, cea mai mare problemă pe care o are Delia este legată de a deveni mamă, iar această frică pe care o are ar veni dintr-o viață anterioară, dintr-o experiență care nu are legătură cu ceea ce trăiește acum. După ce a mărturisit aceste lucruri, ea a zis că o sfătuiește pe artistă să aducă pe lume copilul acela, pentru a-și rezolva karma.

"Ea nu are cifra banilor, dar Răzvan este cifra. Ea într-adevăr face banii, dar dacă banii ar rămâne pe mâna Deliei s-ar alege praful de ei, dar datorită lui Răzvan banii ăia cumva se sedimentează. Ea îi face, dar el este cel care reușește cumva să-i multiplice. Și chiar dacă a făcut o greșeală cu criptomonedele, găsește alte modalități de a multiplica banii. Nu se va strica (n.r- relația lor). El o completează, ea are nevoie de această completare, altfel Delia este total pierdută, este un om extrem de emoțional. Problema ei numărul unu este să devină mamă! Pe ea o urmărește cifra 2.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Frica ei de a deveni mamă vine dintr-o viață anterioară, dintr-o experiență care nu este din viața asta. Trebuie să își învingă frica. Trebuie să facă acest copil până nu este prea târziu! Am mari îndoieli că îl va face, pentru că anul ideal era, de fapt, anul trecut. Cu cât trece vremea, intră într-o perioadă mult mai dificilă pentru a avea copil, dată fiind vârsta ei. Sperăm că va avea acest copil și își va rezoluționa karma asta pe care o trage în viața asta. De aici și legătura incredibilă cu mama ei! Vreau să își rezolve karma asta care vine dintr-o altă viață.", a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.