Ileana Sterp are niște probleme serioase, după ce a rămas gravidă pentru a doua oară, iar zilele acestea trecând prin toate aceste stări a realizat că a doua sarcină nu se aseamănă deloc cu prima. Sora lui Culiță Sterp nu se simte deloc bine și le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre acest lucru.

Ce probleme are Ileana Sterp în sarcină

Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară, doar că de data aceasta totul este diferit față de prima sarcină și nu s-a putut abține să nu le povestească și urmăritorilor ei din mediul online despre situația prin care trece. Nu a existat fericire mai mare pentru ea decât în momentul în care a aflat că va din nou mamă și nu a păstrat vestea cea mare, ci la scurt timp după ce a aflat rezultatul testului de sarcină, a împărtășit-o cu toată lumea. La scurt timp după aceea, vedeta a fost bombardată cu mesaje în care oamenii o felicitau și se bucurau sincer pentru faptul că i se mărește familia, iar Carla va avea un frățior sau o surioară.

Deși prima sarcină a mers destul de bine, fără probleme mari, sora lui Culiță Sterp nu poate afirma aceleași lucruri și despre cea de-a doua. Ileana le-a făcut câteva mărturisiri oamenilor care stau cu ochii pe ea în mediul online și a povestit că sarcina aceasta este foarte diferită și că a avut niște zile nu foarte bune, pentru că starea ei a fost una rea din toate punctele de vedere.


De exemplu, a avut momente în care simțea că o să se leșine și în care starea de oboseală continuă nu îi dădea deloc pace. Tot ea a spus că speră ca toate problemele pe care le are în momentul de față să treacă mai repede. Vedeta este însărcinată în șase săptămâni, ceea ce înseamnă că greu d-abia acum începe pentru ea. Cel mai important este că îi are pe toți cei dragi alături de ea și că nu duce lipsă de nimic, ba mai mult se poate baza pe ei la orice oră din zi, dar și din noapte.

„Sarcina aceasta nu este deloc ca prima. Acum confirm și eu faptul că sarcinile sunt foarte diferite între ele. Am avut și am niște zile mai proaste, mă simt nu foarte bine, am mereu stări de leșin, mă simt foarte obosită. Sper să treacă repede. Acum am ieșit de la control și parcă sunt mai liniștită. Am șapte săptămâni și un pic și sunt foarte fericită. Sper să treacă perioada asta, cu stările astea urâte, pentru că și Carla are nevoie de mine și sunt atâtea lucruri de făcut”, a declarat Ileana Sterp, pe Instagram.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.