Emily Burghelea a dat o serie de declarații cu totul și cu totul neașteptate despre divorț la doar câteva zile după ce a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea trăiește o viață de vis, iar faptul că va mai aduce pe lume un copil este o binecuvântare atât pentru ea, cât și pentru partenerul ei de viață.

Emily Burghelea, declarații despre divorț

Emily Burghelea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, pentru că toate lucrurile la care înainte doar visa încep să capete formă. Familia se va mai mări cu încă un membru, iar prezentatoarea TV și partenerul ei de viață au luat deja o decizie importantă pentru ei, dar și pentru copiii lor. Ea a oferit câteva declarații despre cele mai importante schimbări care vor avea loc în viața lor, în perioada imediat următoare și este extrem de fericită că a reușit să își convingă soțul să facă lucrurile în felul dorit de ea.

Ei bine, blondina și întreaga familie se vor muta într-o casă nouă mult mai mare, deoarece va veni pe lume al doilea copil, iar spațiul din vechea locuință nu era suficient pentru toți. Chiar dacă ideea de a se muta părea aproape imposibilă, Emily Burghelea și soțul ei au reușit să pună toate lucrurile cap la cap și să se mute în casa mult visată special pentru cel de-al doilea copil. Ea a spus că va face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a nu-l dezamăgi din cauza deciziilor pe care le-a luat.

„NE MUTĂM!!!! Mi-a luat mult să îl conving pe Andrei că odată cu venirea celui de-al doilea copil avem nevoie de o locuință nouă care să se plieze pe viitoarele noastre nevoi, dar, HEI!

Deși părea aproape imposibil, într-un final am reușit!!!! Mulțumesc pentru ajutor, prieteni! Minunea se întâmplă și datorită vouă! Facem echipă bună! L-am convins! Să înceapă aventura! Singura constantă în viață este schimbarea și în tot haosul creat @iubitul_lui_emily și-a pierdut masca.

Și-a pierdut și masca și răbdarea și cheful de viață … Taurilor nu prea le plac schimbările, știu asta, înțeleg și apreciez sacrificiul pe care îl face de dragul nostru tocmai de aceea o să fac tot posibilul să nu îl dezamăgesc, o să mă dau peste cap să nu simtă prea mult timp haos în jur, nici el, nici Amedea, o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a reveni rapid la un echilibru și nu o să regrete nicio secundă decizia pe care am luat-o împreună!”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Așa cum face de fiecare dată, ea le-a promis celor care fac parte din comunitatea sa numeroasă de pe Instagram că îi va ține la curent în ceea ce privește schimbările din viața lor, asta doar în cazul în care partenerul ei de viață nu va decide să divorțeze, moment în care urmăritorii ei au rămas mască. De asemenea, vedeta de la Pro TV a spus că greu d-abia acum începe pentru ei, pentru că îi așteaptă niște provocări cărora speră să le facă față împreună.

„Adevărul este că… ce-i mai greu abia acum începe! Căratul cutiilor, reorganizarea lucrurilor în casă nouă, ordinea și curățenia generală! 😅 Ne așteaptă multe provocări dar în momentul în care totul va fi gata…. Ne va aștepta și multă liniște, iar eu acolo vreau să fiu mental în aceste clipe! Țineți-ne pumnii, noi vă ținem la curent pe story, asta dacă nu divorțăm între timp”, a mai zis vedeta, pe social media.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.