Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a aflat vestea, după ce a fost transportată de urgență la spital, în momentul în care i s-a făcut rău în cadrul emisiunii Vorbește Lumea. La scurt timp după ce și-a revenit, le-a dat vestea cea mare și fanilor ei din mediul online.

Emily Burghelea, din nou însărcinată

Fericire mare pentru Emily Burghelea și pentru partenerul ei de viață, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară la aproximativ un an, după ce fiica lor a venit pe lume. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a avut grijă ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic și și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa, aceștia făcând cunoștință cu Amedea încă din primele zile de viață, când vedeta a postat primele imagini cu micuța în mediul online.

Ca orice proaspătă mămică, a avut nevoie de o perioadă de acomodare cu copilul ei, dar odată ce timpul a trecut, blondina a reușit să își ia rolul de mamă în serios și i-a ieșit de minune. Mulți dintre fanii ei au zis că a fost făcută pentru asta și s-au bucurat în același timp cu ea, iar acum a venit timpul să le mai dea o veste de zile mari și anume că a rămas din nou însărcinată.

Vedetei i s-a făcut rău, în cursul zilei de ieri, în platoul emisiunii Vorbește Lumea de unde a fost transportată cu o ambulanță la spital. Nimeni nu bănuia ce a avea să se întâmple și ce veste frumoasă va fi primi, imediat după ce medicii au făcut investigațiile necesare. La scurt timp după ce a fost internată, s-a pozat cu perfuziile la mână și a postat imaginea pe social media, alături de un text prin intermediul căruia și-a anunțat comunitatea de fani de pe Instagram că va deveni mamă pentru a doua oară. Emily Burghelea este extrem de fericită și, cel mai probabil, își va ține fanii la curent cu evoluția sarcinii, așa cum a făcut și înainte de venirea pe lume a primului ei copil.

Sursa foto (c): Emily Burghelea/InstaStory

„Azi am trecut de la agonie la extaz! Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau de fapt că familia noastră se mărește!!! Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo”, este mesajul transmis de Emily Burghealea, pe Instagram.

Citeste si:
Emily Burghelea, cu soț milionar și stă în chirie. De ce au luat...
Emily Burghelea, cu soț...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.