Mira a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici, pe canalul de YouTube, unde a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre trecutului ei, dar și despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei de viață, Levi Elekes. Ca de fiecare dată, cântăreața a dat dovadă de sinceritate și nu s-a temut să aducă în discuție subiecte din cauza cărora ar putea fi judecată de către cei care urmăresc filmarea.

Mira nu a luat examenul de Bacalaureat

Mira este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar de când a lansat primele sale piese a reușit să ajungă la inimile oamenilor, care mai apoi au început să meargă la concertele sale și, de asemenea, să îi cumpere albumul. Până a ajunge unde este acum, Mira a avut de traversat anumite etape din viața sa și chiar dacă a fost o elevă bună, nu a reușit să ia examenul de Bacalaureat din prima sesiune, iar în cel mai recent podcast în care a fost invitată a discutat inclusiv despre acest subiect.

Ei bine, artista nu a reușit să ia BAC-ul din prima sesiune, deoarece media generală i-a ieșit 5,98, ceea ce înseamnă că au mai despărțit-o doar două sutimi de premiere. Acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că era un copil silitor până să se mute în București și să piardă nopțile, pentru că avea tot mai multe cântări care îi ocupau timpul și din cauza cărora nu reușea să se odihnească. Profesorii o înțelegeau de fiecare dată, dar când a venit timpul să susțină examenul de Bacalaureat nu a mai ajutat-o acest lucru, din păcate pentru ea.

„Eu când am venit la București nu am mai luat bacul. Nu l-am luat (n.r din prima). Eu am fost genul de copil care a fost premiantă, locul întâi până în clasa a VIII-a.

La liceu unde era mai greu tot luam…Eram tocilară. Când am venit la București nu mai puteam că stăteam până la 3 dimineața în studio, mai cântam, mai ciupeam câte o cântare pe undeva și ajungeam la 4 dimineața acasă. Trebuia să mă trezesc și să merg la Buftea că făceam naveta. Mă trezeam la 5, iar primele două ore le dormeam. Toți profesorii știau că Cismaru doarme, că eu cântam.

Când a venit bacul eu a trecut la toate materiile că trebuie să ai peste cinci ca să treci. Problema a fost că nu mi-a ieșit media generală peste șase. Mie mi-a ieșit 5,98.”, a declarat Mira, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Fraudă BAC 2023. Ministrul Ligia Deca, despre scandalul scurgerii...
Fraudă BAC 2023. Ministrul...

De asemenea, Mira a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei de viață, Levi. Vedeta se gândește deja la copii și a spus clar că vrea să fie mamă tânără, că iubește copiii și că abia așteaptă să aibă și ea unul. Artista este ferm convinsă că nu îi va fi deloc ușor și chiar a vorbit despre acest aspect cu una dintre prietenele sale bune, care își dorește același lucru. Crede, însă, că aceste lucruri vin natural, așa că așteaptă momentul potrivit pentru a rămâne însărcinată pentru a doua oară.

„Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată. Și zic ‘Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea.’ Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze. Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural.”, a mai zis vedeta, în cadrul aceluiași podcast.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.