Mira este din nou într-o relație, de la un timp, după ce s-a despărțit de Andrei Ivan, cel alături de care se afișa destul de des și despre care fanii credeau că i se potrivește cântăreței. Ei bine, lucrurile între ei nu funcționau chiar atât de bine pe cât păreau din exterior, așa că au decis ca fiecare să meargă pe drumul lui.

Mira, despre relația cu Levi

La scurt timp după ce Mira s-a despărțit de fostul ei partener de viață, Mira l-a cunoscut pe Levi Elekes, cel cu care formează un cuplu și astăzi și alături de care pare a fi o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Încă din ziua în care și-au asumat relația pe rețelele sociale, cei doi îndrăgostiți apar destul de des împreună, spre bucuria fanilor care se bucură să facă parte din viețile lor și să știe tot ce petrece. Aceștia au fost fericiți și când au văzut că Mira a reușit să își găsească fericirea în brațele altcuiva, având în vedere că după despărțirea de toboșar, nu părea deloc bine, iar cântăreața i-a asigurat că tot ceea ce văd pe conturile lor de Instagram este real.

Mira a oferit chiar și un interviu în care a vorbit despre iubitul ei, la un eveniment unde a mers să facă tot ce știe ea mai bine și anume să cânte. Frumoasa artistă nu a ezitat să explice faptul că nu există o rețetă perfectă, ci doar a avut norocul de a întâlni omul potrivit pentru ea din toate punctele de vedere. Mai mult de atât, vedeta a mai spus și că nici ea, nici partenerul ei de viață nu sunt genul de oameni care să se poată preface și de aceea oamenii au avut norocul de a-i cunoaște așa cum sunt cu adevărat.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât. Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Oamenii mă știu și cu bune și cu rele, n-am niciun fel de filtru, în afară de filtrele alea, de îmi pun un filtru și îmi face fața drăguță. În rest, nu îmi pun filtre, am și zile bune, am și zile proaste, e ceva firesc!”, a declarat Mira, pentru cancan.ro.

Ca orice om, Mira are și ea zile mai puțin bune în care nu are chef de nimic, dar nici măcar atunci nu uită de fanii ei de pe rețelele sociale care sunt prezenți în cele mai importante momente din viața sa, încă de la începuturile carierei sale și care o susțin necondiționat, motiv pentru care nu poate decât să le fie recunoscătoare și nimic mai mult. Cel mai mult se bucură, însă, că Levi o cunoaște foarte bine și știe cum să o facă fericită chiar și în astfel de zile.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....


„El zice să nu fii trist dacă nu ai motive. Întotdeauna se găsesc motive să fii fericit, trebuie doar să le vezi, să încerci să le găsești tu, să ai momentele tale cu tine. Avem momente, eu mai ales că am o latură din asta artistică, sunt mai dese momentele low decât le are el.

Are și el momente când nu că e trist, ci pur și simplu e low ca energie. E ceva firesc, am înțeles asta, ne cunoaștem atât de bine încât atunci când e omul potrivit, se înțelege totul, nu există niciun fel de presiune, de genul «Vai, dar ce e cu tine astăzi, de ce nu mai ești la fel ca ieri?!» Noi suntem super, din partea lui este înțelegere 100%, eu mai puțin uneori. Și recunosc că sunt femeie și mai am și eu momente când nu înțeleg și nu îmi pasă, nu vreau să înțeleg!”, a mai povestit Mira, pentru sursa citată.

Citeste si:
Lauda de sine nu miroase a bine. Gabriela Cristea și Tavi Clonda,...
Lauda de sine nu miroase a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2022 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.