Dorian Popa a dat lovitura în afaceri datorită complexului rezidențial la care lucrează de luni bune și pentru care a tras din greu să iasă ca la carte. Recent, a stabilit și un preț final pentru casele respective, care vor fi complet mobilate. Acest complex rezidențial se află chiar în Domnești, locul unde chiar vloggerul și-a construit casa visurilor sale, în urmă cu ceva timp.

Cum a dat lovitura Dorian Popa în afaceri

Oricine poate fi vecin, în viitorul apropiat, cu Dorian Popa. Artistul pune la vânzare casele din Hâtz Residence, care vor fi complet mobilate și care valorează nici mai mult, nici mai puțin de 200.000 de euro. Artistul încă nu a hotărât sigur dacă le va vinde în euro sau în lei, dar dacă euro va fi în continuă scădere, le vinde în RON, ceea ce înseamnă că doritorii vor fi nevoiți să scoată din buzunar suma de 1 milion de RON.

”Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro atunci când le-am calculat eu la preț business wise”, a declarat Dorian Popa, pentru spynews.ro.

De asemenea, acesta a dat o serie de detalii despre casele din Hâtz Residence. Dorian Popa a spus că toți clienții lui vor primi televizoare, mașini de spălat și bucătării complet echipate. El a mai povestit că are cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții. Cea mai bucurie pentru el este faptul că a reușit să scoată niște prețuri bune, astfel încât să le poată oferi celor interesați o calitate mare la un preț cât mai posibil.

”Ele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle "a la dezvoltatorii clasici". Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a mai spus vloggerul.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Viitorii cumpărători trebuie să știe faptul că locuințele vor avea 120 de mp locuibili, iar terenul proprii zis este de 350 de mp cu tot cu servitate. De asemenea, Dorian Pop a mai povestit și că toate curțile caselor din cartierul rezidențial au gazon, dar nu și sistem de irigații, iar terasele, trotuarele și balcoanele sunt placate cu ceramică. Așadar, vloggerul a dat lovitura în afaceri și nu pare că se va opri aici.

”Ele vor avea 120 de mp locuibili pentru că trebuie să se înscrie în cota de TVA de 5%, terenul propriu zis este de 350 de mp cu tot cu servitute, după cedarea de servitute le rămân 300 de mp, amprenta casei este de 70, deci obiectiv vorbind rămân cu 230 de mp de curte. Curțile înglobează gazon, fără sistem de irigație, sistemul de irigație și-l pot pune singuri dacă doresc clienții mei. Balcoanele, tereasele și trotuarele sunt placate cu ceramică premium, oamenii nu primesc mai nimic la stadiul de beton”, a mai zis Dorian Popa.

Citeste si:
Cum influențează tehnologia echilibrul dintre viața profesională și...
Cum influențează tehnologia...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.