Dorian Popa a făcut un accident de mașină în plină noapte, din cauza unui mistreț care i-a ieșit în cale. Din fericire, îndrăgitul vlogger este în afara oricărui pericol și le-a povestit fanilor lui de pe YouTube cum a reușit să scape cu viață și care este greșeala pe care nimeni nu trebuie să o facă la volan, mai ales când vine vorba despre începători.

Dorian Popa, accident din cauza unui mistreț

Dorian Popa are o viață plină de momente care îl pun la încercare în cele mai ciudate moduri posibile. Unii ar crede că duce un trai perfect, lipsit de griji, având în vedere că are bani de îi poate întoarce cu lopata, casa visurilor sale, o parteneră de viață care îl iubește și tot ceea ce a visat, dar lucrurile nu stau chiar așa, pentru că problemele nu vin în funcție de cât de multe lucruri au reușit să obțină un om de-a lungul existenței sale.

Cunoscutul vlogger este foarte sincer cu fanii lui și preferă ca aceștia să afle tot ceea ce se petrece cu el din filmările pe care le postează în fiecare dimineață, nu din alte surse. Astfel, el a vorbit recent despre un accident de mașină pe care l-a avut recent din cauza unui mistreț și din care este fericit că a reușit să scape cu viață. În primă fază, i-a sfătuit pe cei care sunt la volan, mai ales în cazul în care sunt începători, să nu smucească de volan, iar mai apoi a povestit cum a avut loc accidentul și a postat chiar și imagini.

”Nu smuciți de volan pe drum, mai ales dacă sunteți începători, am învățat și eu de la alți șoferi profesioniști. Dacă făceam asta puteam să fiu în râpă acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine”, a zis Dorian Popa, pe vlog.

Dorian Popa se afla pe drum, între Brezoi și Petroșani, moment în care fața mașinii a apărut un mistreț pe care nu avea cum să îl ocolească, iar cel mai tare l-a speriat faptul că în stânga lor era o serpentină în care ar fi putut ajunge la prima mișcare greșită. Dacă ar fi smucit de volan, cel mai proababil, situația ar fi fost exrem de gravă, dar a avut noroc și au fost afectate doar bara, aripa, farul și ușa, cel mai important fiind că artistul și cei care se aflau în mașină sunt bine.

Citeste si:
Cum îți poți face mașina să arate mai bine: 6 îmbunătățiri de adus
Cum îți poți face mașina să...

”Am ajuns la Petroșani la 5 dimineața, cu ditamai năpasta în cârcă. Asta este viața pe drumuri, nu este ușoară. De cele mai multe ori, circulăm noaptea și, chiar dacă e drumul mai liber, se întâmplă lucruri ciudate.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem vii, teferi și sănătoși. Aseară am acroșat ditamai mistrețul. Noapte, serpentine între Brezoi și Petroșani. (…) Pe stânga serpentină, mistrețul pe banda cealaltă, mai aveam 15 metri până la el și eram deja în frânare. M-am gândit că nu se întoarce fix acum.

Mistrețul s-a speriat de faruri, am dat de volan, în dreapta era râpă. Niciodată nu smuciți de volan când e vorba de animal pe drum. Este o regulă de bază, o împart și eu cu voi. Ferească Dumnezeu, aseară puteam să fim în râpă. Ușa, bara aripa, farul. Ce să facem, aia e. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși”, a mai povestit el.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.