Dorian Popa a dat-o în bară și nu oricum, ci în afaceri unde se pricepe cel mai bine și unde a făcut investiții uriașe. După ce vloggerul și-a construit casa visurilor sale, a decis că ar fi bine să facă un întreg cartier și, de asemenea, să posteze la fel de des vloguri despre evoluția lucrărilor cum făcea și în perioada în care muncea la casa lui Domnești.

Cum a dat-o Dorian Popa în bară și a pierdut mii de euro

Dorian Popa este genul acela de om care a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. Deși pentru unii ar putea părea simplu ceea ce face, lucrurile nu stau chiar așa. A filma zilnic nu este atât de simplu pe cât pare, dar din moment ce face ceea ce îi place, el este fericit, iar fanii au remarcat lucrurile acestea din vlogurille lui pe care le-au urmărit cu interes și încă o fac în fiecare dimineață.

Unele afaceri sunt unele profitabile, în timp ce altele sunt doar niște lecții, dar și niște exemple de „Așa NU!” pentru îndrăgitul artist. Acesta a pierdut, la un moment dat în trecut, aproximativ 15.000 de euro, și-a amintit de acel episod și a oferit câteva detalii despre investițiile total nepotrivite pe care le-a făcut la vreme aceea. Sincer din fire, Dorian Popa nu s-a ascuns nici de data aceasta după deget și recunoaște că deși acum îi merge de minune pe toate planurile, în trecut nu a fost atât de inspirat, când a venit vorba de afaceri.

Ei bine, Dorian Popa a spus că nu a făcut altceva decât să se asocieze cu persoana nepotrivită și și-a sfătuit pe fanii lui să nu îi urmeze exemplul. De asemenea, a descris acel eșec ca fiind singura lui afacere proastă, punând asta și pe seama faptului că era la început, că nu se pricepea deloc și că a luat deciziile fără să aibă nici cea mai mică idee în ce se bagă.

“Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu..

Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un ‘wake-up call”extraordinar.”, a declarat Dorian Popa, pentru click.ro.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.