Betty Vișănescu a acceptat invitația Oaneu Radu de a răspunde câtorva întrebări în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, pe care aceasta o moderează pe YouTube. Fiica lui Florin Salam nu s-a ascuns după deget și chiar a recunoscut, la un moment dat că îi plac și femeile, moment în care gazda emisiunii i-a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate.

Betty Vișănescu a primit tot felul de întrebări din partea Oanei Radu

Oana Radu a invitat-o în cadrul emisiunii sale de pe YouTube pe fiica lui Florin Salam, care a răspuns sincer la toate întrebările care i-au fost adresate și care, de asemenea, a reușit să șocheze cu declarațiile sale. Betty Vișănescu a fost întrebată de artistă dacă îi plac femeile, iar ea fiind o o persoană asumată a recunoscut că da și a ținut să precizeze faptul că nu este pentru prima dată când face asemenea afirmații în fața oamenilor care o apreciază. Mai mult de atât, a precizat că ea nu se poate feri, pentru că își asumă ceea ce spune mereu, iar că femeile sunt atât de frumoase, încât nu are cum să spună că nu îi plac.

„Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. (...) Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac.”, a spus Betty Vișănescu, la Detectorul de Minciuni.

Mai apoi, Oana Radu a vrut să afle de la dacă a făcut vreodată dragoste cu o femeie, iar ea a zis încă de la început faptul este vorba despre un subiect care ar putea fi judecat de oameni și a preferat să ofere un răspuns neclar. Betty Vișănescu a menționat că există mult mai multe probleme importante în lumea asta decât probleme sa, așa că nu are rost să intre în detalii, ceea ce s-a și întâmplat.

„La noi în România trebuie să-ți asumi foarte mult ceea ce spun eu acum. Eu îmi asum și nu sunt singura. Sunt alte probleme mai grave în România decât problema mea ... decât plăcerea mea. (...) Oamenii nu se așteptau la lucrul ăsta de la mine. (...) Sunt o persoană foarte deschisă, trăiesc momentul, îmi place viața, îmi place să mă distrez, îmi place să-mi asum, îmi place să fiu eu.”, a mai zis fiica lui Florin Salam.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Oana Radu a intrat în jocul și a precizat că, în cazul în care partenerul ei de viață ar înșela-o vreodată, prima relație pe care ar vrea să o aibă ar fi cu fiica lui Florin Salam. De asemenea, i-a transmis acesteia că ar trebui, în cazul în care se decide vreodată să își facă o nouă iubită, să fie totul public.

„Dacă vreodată - și o spun public - vrei să-ți faci o nouă iubită, vreau să fie relație asumată, nu prosti ...dacă eu vreodată îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam!”, a zis Oana Radu, la Detectorul de Minciuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.