Betty Vișănescu nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pe Instagram, în urma concertului pe care ar fi trebuit să îl susțină alături de tatăl ei, la finalul acestei săptămâni. Din nefericire, Florin Salam nu s-a simțit deloc bine și nu a mai urcat pe scenă alături de fiica lui.

Betty Vișănescu, scandal în urma concertului de ziua sa

Florin Salam alături de fiica sa, Betty Vișănescu, ar fi trebuit să susțină un concert de zile mari în acest weekend, dar din păcate lucrurile nu au stat deloc așa cum s-au așteptat ei. Problemele de sănătate pe care manelistul le-a avut în ultima vreme l-a împiedicat să urce pe scenă și, pe deasupra, fiica lui a mai avut și probleme cu patronul localului unde a cântat, dar nu a putut păstra ceea ce s-a întâmplat doar pentru ea, așa că le-a povestit și fanilor ei de pe Instagram.

„Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seară. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont, fiindcă tatăl meu nu a fost prezent, deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă și am fost obligată să îmi fac datoria. Ținând cont că momentul trebuia să fie între mine și tatăl meu, dar sănătatea este pe primul plan și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de familia noastră, nefiind plătit, a venit pur și simplu din respect”, a notat Betty Vișănescu, pe Story.

Vedeta a cerut o sumă modică de bani pe care nu a primit-o din partea patronului, pentru concertul pe care l-a susținut la finalul acestei săptămâni. Fiica lui Florin Salam a urcat pe scenă alături de Tzancă Uraganu care din respect pentru tatăl ei care nu a venit la eveniment din cauza problemelor de sănătate, nu a cerut niciun ban. Artista îi este recunoscătoare pentru lucrul acesta, dar nu poate înțelege atitudinea organizatorului, mai ales că și ea a decis să cânte tot din respect pentru părintele ei, dar și pentru oamenii care s-au strâns să îi vadă.


„Nu vreau să fac „țigănii” pentru bani, însă nu a existat seriozitate față de mine și restul care au fost acolo, care au lucrat zile la rând pentru acest <>”, a adăugat ea.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

De asemenea, tânăra a explicat faptul că nu a existat nici măcar un contract încheiat între ei, fiindcă au așteptat până în ultima zi. Timp de aproximativ o lună, patronul respectiv le-a transmis că le va contractele să le semneze, ceea ce până la urmă nu s-a întâmplat până la urmă. Este conștientă că are și ea o parte de vină pentru faptul că a acceptat să urce pe scenă, având în vedere că nu era totul pregătit.

„Concluzia? Am cerut o sumă modică de bani și nu ni s-a oferit. M-am aflat acolo, am urcat pe scenă, mi-am făcut datoria, dar seriozitatea unde este din partea lor față de mine? Contractul între mine și el nu a existat, fiindcă am așteptat până în ultima zi. De o lună de zile patronul zicea că aduce contractele să le semnăm. Probabil nici eu nu trebuia să urc pe scenă până nu aveam toate cele puse la punct, dar tot publicul era acolo și nu am mai ținut cont de nimic. Am cântat din respect pentru voi și pentru tatăl meu”, a mai scris pe Instagram, fiica lui Florin Salam.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.