Florin Salam revine pe scenă, la doar câteva zile distanță după ce s-a spus că a murit și toți cei care țin la el au intrat în panică. Mulți au sperat să fie doar o știre falsă cea legată de decesul acestuia, ceea ce s-a și întâmplat, iar frumoasa lui fiică, Betty, a ieșit pe Story cu o serie de declarații în care le-a spus tuturor adevărul.

Florin Salam revine pe scenă

Nici „Regele manelelor” nu s-a lăsat mai prejos și în ciuda faptului că în ultima vreme starea lui de sănătate nu a fost tocmai una bună, a făcut un live scurt, pentru a-și liniștii fani. Acesta le-a explicat oamenilor care pentru moment au crezut că știrea legată de moartea sa era una adevărătă faptul că este în regulă, iar acum se pare că starea sa nu doar că este una mai bună, dar este și una care îi permite să revină pe scenă, acolo unde este așteptat din tot sufletul de către toți cei care îi iubesc muzica.

Pentru prima dată în cariera sa, Florin Salam va susține un concert alături de una dintre fiicele sale, Betty Vișănescu, iar tânăra a dat și câteva declarații în acest sens fiind foarte emoționată pentru ceea ce va urma. Marele eveniment va avea loc pe data de 27 august, ceea ce înseamnă că atât ei care vor urca pe scenă, cât și cei care vor fi prezenți la concert vor termina vara așa cum se cuvine distrându-se pe cinste.

”Am mari emoții, e prima oară când urc pe scenă împreună cu tata. Vom cânta două piese împreună. În rest, eu îmi voi cânta piesele din repertoriul meu, tata pe ale lui. Vom repeta și-n seara asta, ne pregătim ca totul să iasă bine. Vom face și ceva caterincă pe scenă”, a declarat fiica lui Florin Salam, pentru playtech.ro.

Legat de concert în sine, Bettty a spus că va cânta anumite piese și alături de tatăl ei, dar că ambii vor cânta separat piese din repertoriul lor, piese care sunt pe gustul fanilor și pe care le-au interpretat de mai multe ori în concerte. Ei bine, se pare că fanii care vor să încheie vara alături de Florin Salam și de fiica lui vor avea parte de un show de zile mari.

„Nu am mai cântat dinainte de pandemie, vreau ca acum să mă ocup de mine. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc”, a mai zis ea.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.