Mioara Roman a ajuns din nou pe patul de spital, iar fiica sa îi este alături și a transmis noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta are, la momentul actual, nevoie de toate gândurile bune ale oamenilor și are, de asemenea, mare încredere că mama ei va depăși și acest moment greu din viața sa.

Mioara Roman, din nou la spital

În ultimele luni, starea de sănătate a Mioarei Roman nu a fost deloc una bună, motiv pentru care a ajuns de mai multe ori la spital. Fiicele sale nu au putut să o lase în aceste momente grele din viața sa, așa că s-au asigurat că există cineva care să o îngrijească așa cum trebuie, iar cât timp a fost acasă, partenera de viață s-a ocupat ca femeia să își ia tratamentul pe care i l-a cumpărat chiar ea de la farmacie. Deși a fost ocupată cu tot felul de lucruri, vedeta nu a uitat de fanii ei din mediul online pe care i-a ținut la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa.

Recent, ea le-a cerut acestora să își îndrepte toate gândurile lor bune către Mioara Roman care, din nefericire, a ajuns din nou la spital. Timp de două zile, a stat numai lângă ea, s-a rugat și a sperat că va fi mult mai bine de dtaa aceasta, dar a uitat de ea și nici măcar nu a reușit să doarmă, până nu a fost sigură că starea femeii este una stabilă. Îi este greu să se gândească la faptul că ar putea să o piardă în orice moment, mai ales că are o vârstă înaintată.

”Azi (n.r. ieri) am iar nevoie de gândurile voastre bune pentru mama”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram, în speranța că fanii îi vor fi alături prin rugăciune.

Azi, ca și ieri, am stat lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune! După o zi și o noapte în care am dormit trei ore și n-am mâncat nimic 24 de ore... Astăzi sunt iar cu mama, situația este mai stabilă. Suntem cât de cât ok astăzi”, a declarat Oana Roman, în mediul online.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a dat câteva informații și despre starea de sănătate a femeii care i-a dat viață și pe care în ultima vreme nu o mai scapă din ochi. Mioara Roman pare mai bine de la o zi la alta, dar cu toate acestea are încă nevoie de îngrijiri medicale pe care nu le poate primi acasă, ci numai în spital acolo unde se află și acum. Oana Roman vrea să se asigure că mama ei este îngrijită corespunzător și alături de sora sa, Catinca, stau alături de mama lor care are nevoie de ele mai tare ca oricând.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

"Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.", a spus vedeta, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.