Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este tocmai una bună, în ultimele luni, iar fiica sa a avut grijă să îi țină la curent în tot acest timp pe cei interesați de felul în care se simte mama ei. Femeia a fost internată de mai multe ori și când părea că lucrurile încep să se amelioreze în cazul ei, a avut nevoie din nou de îngrijiri medicale.

Cum se mai simte Miora Roman, în ultima vreme

Oana Roman este genul acela de vedetă despre care oamenii află tot ceea ce au nevoie direct de pe contul ei oficial de Instagram, unde încearcă să fie foarte activă. Fie că este vorba despre niște evenimente fericite din viața sa, fie că este vorba despre unele situate la polul, vedeta le povestește celor care o urmăresc despre acestea. Nu de puține ori, partenera de viață a lui Marius Elisei și-a luat foarte mult hate din partea oamenilor, din cauza imaginilor pe care le-a postat sau din cauza opiniilor pe care a decis să și le exprime, dar de la un timp ea refuză să mai pună la suflet ceea ce spun gurile rele.

Mai are și momente în care, pur și simplu, răbufnește când vede că niște copii spun atât de multe lucruri urâte despre ea, dar și momente în care zâmbește când vede că oamenilor le pasă cu adevărat de ea, dar și de familia sa. În ultimele câteva zile, se pare că tot mai multe persoane au fost interesate să afle cum se mai simte femeia care i-a dat viață, deoarece nu le-a mai vorbit deloc despre ea și nici despre starea sa de sănătate.

''Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întorsc Catinca la București, de azi a preluat ea "ștafeta", ca să spun așa.

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită.'', a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Ei bine, după spusele fiicei lui Petre Roman, mama sa se află în momentul de față sub atenta supraveghere a surorii sale, Catinca Roman, care s-a întors de curând în București și care nu și-a putut lăsa mama așa. Nu există mai mare durere pentru ele decât să își vadă mama chinuindu-se și se simt datoare să îi ofere cele mai bune îngrijiri, având în vedere câte sacrificii a făcut și ea la rândul ei pentru fiicele sale.

Citeste si:
Sorana Darclee și-a înmormântat mama. Ce a scris pe Instagram la...
Sorana Darclee și-a...

„E ok, e totul sub control. A fost destul de nasol, dar acum e totul sub control. Este ok, e super bine îngrijită. Este Oana acolo. Mâine o să vin eu. Sunt plecată din București.”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.