Showbiz 11 Mai 2022 11:32 de Diana Oprișan
Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a spus și ce sumă de bani scoate din buzunar pentru ca femeia să stea la azil și să primească îngrijirile necesare.

Mioara Roman are nevoie de îngrijiri speciale

Oana Roman își face griji serioase pentru femeia care i-a dat viață și care la momentul actual se află internată într-un centru de specialitate, unde primește toate îngrijirile de care are nevoie. Vedeta vrea ca Mioara Roman să fie tratată așa cum trebuie și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de ea. Astfel, plătește în fiecare lună suma de 3500 de lei pentru ca mama ei să poata sta în azilul respectiv și să fie tratatată așa cum trebuie, mai ales acum când are și mai mare nevoie de ajutor, luând în calcul faptul că are o pareză la mâna dreaptă.

„A trebuit să o duc periodic și apoi permanent într-un loc în care să îi fie foarte bine. În România există o idee preconcepută despre azil. Este într-un hotel care a fost adaptat. Are o infirmieră”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Atât partenera de viață a lui Marius Elisei, cât și ceilalți membri ai familiei fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ține pe loc degenările neuronale pe care le are Mioara Roman. Din câte a povestit vedeta, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV, acestea îi afectează starea generală, nu mai este conectată la ceea ce se petrece în jurul ei și nu mai este deloc o persoană activă. Femeie are nevoie de îngrijiri speciale de luni bune și face, de asemenea, kinetoterapie de când nu își mai poate mișca mâna dreaptă.

Având în vedere situația, a învățat să se adapteze și să mănânce cu mâna stângă. Așadar, starea ei nu este deloc una bună, dar fiica ei speră să rămână tot mai mult timp în viață și de aceea face eforturi considerabile, pentru ca ei să îi fie bine.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a ma zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.