Showbiz 4 Mai 2022 14:17 de Diana Oprișan
Oana Roman a făcut un anunț trist despre femeia care i-a dat viață. Cu ce probleme se confruntă la momentul actual Mioara Roman!

Mioara Roman a fost internată din nou

Oana Roman și-a obișnuit cu fanii cu postări zilnice pe Story, în care le arată cum își petrece fiecare zi din viață, dar și cât de greu îi este să traverseze anumite situații. Nu mai este un secret pentru niciunul dintre urmăritorii ei faptul că femeia care i-a dat viață se confruntă cu niște probleme de sănătate grave și că partenera de viață a lui Marius Elisei are grijă de ea așa cum știe ea mai bine, scoate din buzunar oricât ar fi nevoie pentru tratamentele sale și merge cu ea oriunde ar fi nevoie, doar pentru a-i mai prelungi viața.

Famiia este extrem de importantă pentru Oana Roman și nu ar suporta, cel mai probabil, ideea că nu a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și ajuta mama să se repună pe picioare. În tot acest timp, oamenii care o îndrăgesc pe Oana Roman și-au făcut griji serioase pentru mama vedetei și i-au pus întrebări legate de acest subiect sensibil, iar ea nu a ezitat să îi țină la curent.

În urmă cu scurt timp, partenera de viață a lui Marius Elisei a făcut un anunț cutremurător despre Mioara Roman, care se pare că a ajuns din nou să fie internată, pe motiv că are nevoie de niște analize amănunțite despre care nu a oferit detalii. Mai mult de atât, a spus că mama ei este impresionată de felul în care se comportă personalul medical, dar și de felul în care arată spitalul Colentina.

”Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Mai 2022 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.