Showbiz 2 Mai 2022 10:25 de Diana Oprișan
Oana Roman a oferit câteva declarații emoționante pe rețelele sociale, în ziua în care s-au împlinit opt ani de la cea mai mare cumpănă pe care a trăi-o vreodată și anume cea în care era pe puntul de a-și pierde viața.

Oana Roman, despre cumpăna vieții sale

În urmă cu opt ani, Oana Roman a devenit mamă pentru prima dată. Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au trăit la vremea respectivă cea mai frumoasă perioadă din viața lor, dar și una dintre cele mai grele. Vedetei i s-a rupt operația de cezariană, iar complicațiile au început să apară imediat. Atunci, ea a simțit că s-a născut pentru a doua oară și este recunoscătoare pentru faptul că a reușit să treacă și peste acel hop din viața sa cu bine. Cel mai mare noroc l-a avut cu faptul că partenerul ei de viață i-a fost alături.

„Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oara. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine”, le-a povestit Oana Roman fanilor ei de pe Instagram.

Oana Roman ține aproape zilnic legătura cu fanii ei de pe rețelele sociale, care sunt la curent cu orice aspect din viața ei, indiferent dacă este vorba despre un eveniment plăcut sau despre unul situat la polul opus. În urmă cu doar câteva ore, ea a simțit nevoia să discute cu admiratorii despre ziua în care era să își piardă viața și anume cea în care Iza, fiica ei și a lui Marius Elisei, a venit pe lume. Tatăl fiicei sale nu a putut să o lase să treacă singură prin așa ceva și i-a fost alături la orice pas, a susținut-o, a ajutat-o la nevoie, a spălat-o și a hrănit, iar vedeta este profund recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Mai mult de atât, a susținut că deși arăta ca o stafie și că a stat cinci zile la reanimare, el a iubit-o la fel de tare și a făcu-o să se simtă femeie, deși din puncutl ei de vedere nu era altceva decât o epavă.

Citeste si:
Oana Roman, reacție dură după ce nu a fost invitată la un eveniment...
Oana Roman, reacție dură după...

Anul trecut, povestea lor de iubire părea că a ajuns la final și chiar dacă au divorțat la notar, aceștia și-au dat seama că nu pot trăi unul în absența celuilalt, așa că au continuat să locuiască împreună, motiv pentru care fiica lor a fost extrem de fericită.

„M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mână, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmată și arătam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa mă simt femeie deși practic eram o epavă! Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici “prietenii” . Doar el și Catinca . În rest a fost un gol imens în jurul meu”, a mai povestit fiica lui Petre Roman.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.