Oana Lis a reușit să intre din nou în posesia verighetei pe care a amanetat-o, în urmă cu câteva zile. A fost o vreme în care își pierduse speranța că acest lucru se va întâmpla, având în vedere faptul că fusese deja dusă la topitorie, dar cel mai important este că o are din nou.

Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta pe care a amanetat-o

Oana Lis a fost dispusă de orice sacrificiu pentru partenerul ei de viață și încă este în stare de orice, doar pentru a-i fi acestuia bine. Zilele trecute, când starea de sănătate a fostului edil al Bucureștiului s-a înrăutățit și nu se mai putea deplasa fără un scaun cu rotile, vedeta a decis să își amaneteze verigheta, pentru a face rost de bani cu ajutorul cărora i-a achiziționat lui Viorel Lis un scaun cu rotile.

În timp ce Oana Lis a fost acuzată, de nenumărate ori, că stă cu partenerul ei de viață din interes, ea a reușit să demonstreze că îl iubește cu adevărat și că ar face orice îi stă în putință pentru binele său. Deși verigheta ei era amanetată, nu și-a pierdut speranța că o va putea recupera într-o bună zi, ceea ce s-a întâmplat mult mai repede decât s-ar fi așteptat, motiv pentru care acum este mult mai bine cu ea însăși și foarte liniștită. Bijuteria a fost dusă la topitorie, ceea ce înseamnă că erau șanse minime să intre din nou în posesia ei, dar nu s-a lăsat până nu a reușit.

”Magia exista…❤💙🧡❤❤❤ Trebuie doar sa crezi in ea. Cand am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o sa o mai iau niciodată inapoi, ca nu o sa am bani să o mai ridic si ca nici nu o mai vreau si nu mai am nevoie de ea. Asa că lasat-o de tot acolo, asa ca cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu si a bunăvoinței si sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus sa o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți si au cautat-o 2 săptămâni la topitorie si au găsit-o tocmai pentru ca e scris pe ea V. Lis”, a notat Oana Lis, pe rețelele sociale.

A răsărit soarele și pe strada vedetei, care a suferit din greu în momentul în care și-a văzut partenerul de viață în starea respectivă, fără a avea banii necesari pentru a-i ușura suferința. A avut, totuși, noroc cu oamenii care au decis să le sară în ajutor și să le ofere bani pentru tratamente și pentru alte lucruri necesare, iar acum starea lui Viorel Lis este din ce în ce mai bună, fiind externat chiar și din spital.

Citeste si:
Dinu Maxer, declarații dureoase despre divorț. A sperat la o...
Dinu Maxer, declarații...

”Acum o am din nou… ma simt mai linistită, mai împăcată sufletește, am realizat ca nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot arunca cand sunt copleșită. Am invatat multe, dar cel mai de pret cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o… ca inca există magie aici, printre noi, in noi si in ceea ce facem. Multumesc din suflet si din inimă doamnei A.🥰 Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e in noi, în ceea ce facem. Sa nu uitam asta cand avem vreun moment de disperare ca încă există magie și bine in lumea asta. Va mulțumesc că existați”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.