Viorel Lis a fost externat din spital, iar partenera lui de viață a transmis un mesaj pe social media despre starea fostului edil al Capitalei, așa cum face de fiecare dată. Ea a ținut să precizeze și care sunt oamenii care au decis să le întindă o mână de ajutor într-o situație grea precum aceasta, când aveau cea mai mare nevoie să simtă că unora chiar le pasă de ei și nu îi lasă baltă.

Viorel Lis a fost externat de curând

Ultimele luni din viața lui Viorel Lis au fost unele de coșmar. Fostul primar al Bucureștiului a avut și încă are grave probleme de sănătate, care au început să se agraveze încă din momentul în care acesta s-a îmbolvănit de coronavirus. Nici faptul că are o vârstă înaintată nu l-a ajutat în acest sens, pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău și, de asemenea, să aibă nevoie zilnic de îngrijiri medicale. Toate aceste probleme care au apărut în viața lor au necesitat sume mari de bani fie pentru tratament, fie pentru achiziționarea unui scaun cu rotile, pentru ca Viorel Lis să se poată deplasa.

Oana Lis a simțit, în repetate rânduri, că a ajuns la capătul puterilor, dar a încercat să rămână cu capul sus, pentru că știa că fără ea partenerul ei nu se va descurca, având în vedere starea în care se află. Blondina nu i-a fost alături doar cu vorba, ci a încercat să facă rost de bani, pentru a-l ajuta pe Viorel Lis, astfel că și-a vândut verigheta, dar banii nu au fost de ajuns.

Astfel, a decis să pună un cont bancar pe pagina sa de Facebook, unde au donat atât oamenii obișnuiți care au apreciat gestul ei pentru Viorel Lis, dar și câteva persoane cărora Oana nu a vrut să le spună numele, dar cert este că fără ajutorul, fostul edil al Capitalei nu ar fi putut să fie externat, deoarece soția lui nu și-ar fi permis să dea toți banii necesar pentru ca el să poată fi îngrijit acasă.

”Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut. Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”, a declarat Oana Lis, pentru ego.ro.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.