Culiță Sterp a făcut un gest de omenie pentru o bătrână, demonstrând în felul acesta că nu a uitat să fie om, în ciuda faptului că în urmă cu câteva săptămâni i s-au furat din casă câteva sute de mii de euro. Totul s-a întâmplat, în timp ce nimeni se se afla acasă, iar artistul nu a reușit să recupereze nici măcar o parte din banii furați, deși a anunțat că oferă o recompensă imensă celui care îl ajută să găsească făptașii. Fanii sunt mândri de el.

Culiță Sterp nu a uitat să fie om, în ciuda a tot ceea ce i s-a întâmplat

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți maneliști și chiar dacă acum are bani să cumpere tot ceea ce îi poftește inima atât pentru el, cât și pentru familia, lucrurile nu au stat mereu așa. A fost o vreme în care el și frații lui nu aveau tot ceea ce își doreau, deși mama lor muncea din greu, pentru a le oferi un trai bun și pentru a nu duce lipsă de nimic. Încă de mic copil, artistul a știut ce înseamnă munca și a tras din greu pentru a avea tot ceea ce are acum.

Chiar dacă acum este sus, nu a uitat de unde a plecat și nici nu uită să îi ajute pe cei care au într-adevăr nevoie. Recent, acesta a postat o filmare pe TikTok, în care le-a arătat fanilor lui ce gest frumos a făcut pentru o femeie care stătea la ocazie, pentru a ajunge la piață și pentru a vinde două plase cu legume. Manelistului i s-a făcut milă de ea, în momentul în care a văzut-o din mașină și nu l-a lăsat inima să nu facă și el ceva pentru ea. Astfel, Culiță Sterp i-a zis femeii să nu se mai ducă la piață, pentru că i le cumpără el pe toate și le duce acasă.

Fericit că a făcut-o o faptă și că i-a oferit femeii mai mulți bani decât făceau legumele sale, el a simțit nevoia să le vorbească și fanilor lui despre acest lucru, dar nu cu intenția de a se lăuda. Artistul nu a dorit decât să îi îndemne și pe urmăritorii lui să procedeze așa, din când în când. Femeii nu i-a venit să creadă ceea ce i s-a întâmplat și a fost profund recunoscătoare, fapt care i-a umplut inima de bucurie lui Culiță Sterp.

“E ora 8 dimineața, eu tocmai ce mă întorc de la treaba și am găsit o tanti, era pe marginea drumului, făcea cu mâna la ocazie, era cu două plase mari la ea și mergea la piață. (…) I-am zis: ‘Tanti, nu te mai duce la piață că ți le iau eu pe toate și le duc acasă’. Sunt fericit că am făcut o faptă bună, am început bine de dimineață.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Nu vreau să fac filmarea asta să mă laud, că nu e un motiv, dar vreau să vă îndemn și pe voi și pe toată lumea când mai vedeți oameni din ăștia că mai vând produsele lor nu le dați cât cer ei pe ele, dacă aveți bani dați-le dublu, triplu. Astea costau un milion jumate, i-am dat patru. Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat.”, a zis Culiță Sterp, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.