Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu a fost subiect de discuție și pentru Diana Șoșoacă. Ea nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre evenimentul organizat de liderul AUR l-a organizat în comuna Măciuca. În timpul unei discuții pe care a purtat-o cu Adriana Bahmuțeanu, a spus clar care este părerea sa despre partenera de viață a lui Simion, care are vârsta de doar 22 de ani.

Diana Șoșoacă, despre nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu

Adriana Bahmuțeanu și Diana Șoșoacă au purtat o conversație extrem de interesantă pe marginea subiectului legat de nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu, despre care senatoarea și-a dat cu părerea, la un moment dat. Din punctul ei de vedere, căsnicia lor nu va funcționa din cauza faptului că el este un om politic controversat, iar ea la vârsta ei are anumite așteptări de la această căsnicie.

De asemenea, Diana Șoșoacă a dezvăluit că ea știe cel mai bine cum este viața politică și crede că soția lui George Simion nu este gata ca fiecare mișcare pe care o face să îi fie analizată din toate părțile, așa cum se întâmplă de regulă. Mai mult de atât, senatoarea a spus că Ilinca Munteanu a pornit ca și ea cu multe visuri în această relație și că neavând parte de toate aceste lucruri, nu se va simți bine și nici nu va fi fericită.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri. Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire.”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Pentru a pune paie pe foc, Adriana Bahmuțeanu a întrebat-o pe Diana Șoșoacă dacă este de părere că Ilinca Munteanu s-a căsătorit cu liderul AUR din interes, așa cum crede lumea. Atunci, senatoarea a spus că vrea să treacă peste această chestie și a insistat asupra faptului că politica nu îți permite să ai viață și că te distruge din punct de vedere al familiei, nu că ar fi vreo problemă diferența mare de vârstă dintre ei.

„S-a măritat din interes cu Simion fata asta?”, a venit întrebarea din partea Adrianei Bahmuțeanu.

„Trec peste chestia asta, trec. Nu e problema diferența de vârstă, Adriana, este problema a luptei pe care o face, o mimeză Simion, ceea ce poți tu să faci la 22 de ani, ceea ce îți dorești și ceea ce îți poate oferi această politică. Politica nu îți permite să ai viață, politica te distruge din punctul de vedere al familiei și cred că ai văzut, Adriana, ce probleme sunt (...).”, a răspuns senatoarea.

Citeste si:
În 2023 se menține interesul pentru investițiile în imobiliare....
În 2023 se menține interesul...

„Pentru orice fată din asta tânără, să te măriți cu un politician în ascensiune, iată, cum e George Simion, e și un băiat frumos, sportiv, carismatic, nu-i chiar de colea, adică are și un gram de avere acolo, are și el 10 000 de euro, nu? Bătaie știe, nu e chiar o ofertă de refuzat.”, a zis Adriana Bahmuțeanu.

„Nu, e vorba de politică. Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată, de senzuală. Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și ca mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu.”, a zis Diana Șoșoacă mai apoi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.