Dana Budeanu și-a surprins din nou fanii. Vedeta și-a dat cu părerea despre nunta lui George Simion care a avut loc la finalul acestei săptămâni și care a fost subiect de discuție pentru multă lume. De asemenea, mii de români au decis să îi fie alături liderului AUR într-o zi atât de importantă pentru el. Printre ei nu s-a aflat și Dana Budeanu, dar asta nu înseamnă că nu a fost la curent cu tot ceea ce s-a petrecut la marele eveniment.

Dana Budeanu, părere despre nunta lui George Simion

Dana Budeanu este o femeie sinceră și ori de câte ori un subiect este viral în țara noastră, intră și în atenția sa. Nunta lui George Simion cu partenera sa de viață, Ilinca Munteanu, i-a atras imediat atenția și nu s-a putut abține să nu vorbească, pe contul ei oficial de Instagram, unde vorbește despre multe lucruri, despre care de în marea majoritate nu are o părere prea bună.

Așa cum era de așteptat, vedeta nu a avut o părere prea bună despre nunta organizată la Măciuca și la care au luat parte mii de oameni din toate colțurile țării. În primă fază, creatoarea de modă a lua la rost organizarea acestui eveniment unde 10.000 de români au mers să mânânce și să bea, în mare parte. Ei bine, Dana Budeanu a scris că respectă garnizoana pentru o asemenea organizare la nunta lui “Siemion”, făcând referire în mod evident la Serviciul de Informații Externe (SIE), de care aparține.

“Tot respectul meu sincer si infinit. Respect garnizoana pentru așa organizare la SIEMEON.”, a scris Dana Budeanu, pe Instagram.

Asta nu este tot! Dana Budeanu a continuat să facă glume pe seama nunții lui George Simion cu Ilinca Munteanu și a spus clar că pentru Netflix toate imaginile care au circulat pe internet de la eveniment ar trebui să fie o sursă de inspirație. La un moment dat a fost ironică și în ceea ce privește mâncarea de la nuntă, gătită în cantități imense având în vedere cât de multe persoane au fost prezente.


“Dacă nu se duce și ANPC peste sarmalele lui Siemeon n-am făcut nimic.”, a mai notat vedeta, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.