Au mai rămas zile numărate până la cel mai important eveniment din viața omului politic, George Simion. Se fac ultimele pregătiri pentru nunta care va zgudui o Românie întreagă. Nunta liderului AUR va avea loc pe data de 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

George Simion, ultimele pregătiri înainte de nunta care va număra aproape 10 mii de invitați

Nunta liderului AUR este pe ultima sută de metri, iar acum au loc ultimele pregătiri pentru marele eveniment. Petrecerea va vea loc pe data de 27 august într-un sat din județul Vâlcea. George Simion a declarat că evenimentul va fi în stil tradițional, așa cum se petrecea pe vremea bunicilor. Acesta a mai menționa că sunt în jur de 10.000 de invitați care vor lua parte la eveniment.

"Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenască. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat.”, a spus Simion.

Accesul la nuntă se va face pe baza unor brățări care se vor împărți la intrare și se vor înregistra la fel ca la concerte. Invitații speciali la nuntă vor fi doamna Veta Biriş, taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix. Ceea ce ține de colegii parlamentari, Simion spune că nu și-au confirmat prezența, însă îi așteaătă cu mare drag.

„Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional. Vine doar cine vrea. Naşii şi rudele apropiate o să se ocupe de sarmale şi de masa nuntaşilor.”

Singura regulă pe care o au invitații la nunta lui George Simion

Simion spune că meniul va conține tradiționalele sarmale şi grătar. Colegii săi parlamentari vor amenaja câte un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. La nuntă vor veni mulţi meşteşugari şi mulţi oameni care își împart viața cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea parte de diferite atracţii la care pot participa, la fel ca la un festival.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Mirii au optat pentru costume tradiţionale din zona Vrancei, create la un atelier specializat. George Simion a optat pentru o nuntă sută la sută autentică românească și tradițională ca pe timpuri.

Legat de nunta de miere, conul mire a destăinuit că o vor petrece în Maramureş.

„Am primit inviaţii în Ţara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina şi Transfăgărăşan", a spus George Simion.

Cu câteva luni în urmă, George Simion a invitat românii din toată țara să îi fie alături în cea mai importantă zi din viața lui. Acesta a spus că are doar o singură regulă, ca toți invitații să fie îmbrăcați în ie tradițională.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.