Oana Roman și Marius Elisei nu se recăsătoresc, iar vestea aceasta a venit ca un fulger pentru cei care sperau să îi vadă din nou o familiei, la fel cum erau înainte de a decide să divorțeze la notar. Într-un interviu pe care fiica lui Petre Roman l-a acordat recent a povestit cum decurge relația lor în prezent și care sunt planurile lor de viitor.

Oana Roman și Marius Elisei nu au de gând să se recăsătorească

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară. Aceștia au o relație de ani de zile, au decis să se căsătorească în urmă cu ceva timp, după ce au adus pe lume un copil. Din nefericire, aceștia au avut câteva neînțelegeri și au decis să o ia pe drumuri diferite, dar partea bună a lururilor este că au reușit să își dea seama după aceea că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit că au momente în care se înțeleg extrem de bine un moment, iar mai apoi lucrurile încep să se înțeleagă din nou din ce în ce mai rău și tocmai de aceea nu au de gând să se recăsătorească, pentru a nu face din nou o greșeală care să îi coste mai ales timp. Așadar, au decis de comun acord să lase lucrurile să meargă de la sine și să nu se mai grăbească în ceea ce privește luare deciziilor.

"Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea.", a declarat Oana Roman, pentru impact.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Oana Roman a fost întrebată dacă totuși, în ciuda celor întâmplate, au luat în calcul și varianta de a merge din nou în fața altarului sau în fața ofițerului de stare civilă, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. Vedeta a spus clar că s-a gândit ca măcar o petrecere să organizeze, dar a renunțat la idee, deoarece nu mai vrea să își bată capul cu organizarea, mai ales că oamenii pe care îi invită la un astfel de eveniment se bucură mai mult decât ea.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

"Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu.", a mai spus Oana Roman, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.