Ana Baniciu a reușit să le atragă atenția urmăritorilor ei din mediul online, dar într-un mod tocmai plăcut, iar sinceri din fire aceștia nu s-au putut abține să nu îi transmită opiniile lor sincere în secțiunea de comentarii. Astfel, vedeta s-a confruntat cu un val de comentarii dure la adresa ei, din cauza schimbărilor pe care le-a suferit în ultima vreme.

De ce au luat-o fanii în vizor pe fiica lui Mircea Baniciu

Ana Baniciu este una dintre artistele momentului. Vedeta alături de cei de la Dj Project susțin concerte în toată țară, evenimente la care mii de oamenii se adună să îi asculte și să se distreze alături de ei. Toate persoanele publice știu faptul că succesul vine la pachet și cu o serie de sacrificii, dar și asumări. Ei bine, Ana Baniciu nu este lăsată să se bucure liniștită de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe artistă în viața de zi cu zi nu stau cu ochii pe ea doar de dragul de a vedea ce a mai postat, pe unde mai susține concerte sau pur și simplu ce mai are de zis, ci pentru a o prinde pe picior greșit și pentru a o critica. Cele care au intrat în atenția oamenilor, în ultimele câteva zile, au fost imaginile pe care fiica lui Mircea Baniciu le-a publica pe internet. A fost o vreme în care oamenii apreciau la blondină tocmai naturelețea, iar de data aceasta s-au legat chiar de acest aspect și de faptul că a exagerat cu operațiile estetice.

Ana Baniciu a vrut doar să le arate oamenilor doar cum arată o nouă zi din viața și ce ținută a ales pentru cântarea pentru care se pregătea, dar internauții atenți la detalii din fire au remarcat imediat că are buzele din ce în ce mai mari, iar mai apoi și-au dat cu părerea în comentarii, mulți fiind cam de aceeași părere și anume că nu a reușit decât să se urățească în felul acesta. În general, artista nu dă importanță gurilor rele și așa s-a întâmplat și de data aceasta. Aceștia, în mod cert, nu se vor opri aici, pentru că deja au luat-o în vizor și îi vor analiza fiecare apariție.

„Zi nouă, ținută nouă, cântare nouă, oameni noi și tot așa”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.
















O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

„Ești o adevărată divă, Ana”, „Nu mai semeni cu Ana Baniciu … devii un șablon mult prea comun”, „Ți-au crescut buzele, mai bine creșteai în înălțime… ”, „Ce ți-ai făcut? Te-ai urâțit de tot”, i-au transmis oamenii în comentarii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.