Moartea mamei Anei Baniciu a afectat-o foarte mult pe artistă, mai ales că era foarte apropiată de femeia care i-a dat viață. Vedeta a povestit că perioada după decesul părintelui său a fost una foarte, foarte grea pentru ea și, de asemenea, una în care a slăbit câteva kilograme bune.

Cum a fost Ana Banciu afectată de moartea mamei sale

Ana Baniciu este una dintre artistele momentului, chiar dacă o carieră de ani buni în spate, aceasta a început să intre în atenția oamenilor și să fie apreciată la adevărata ei valoare, după ce a acceptat să colaboreze cu Dj Project. Blondina are tot mai des concerte în întreaga țară, motiv pentru care nu poate să fie decât recunoascătoare, pentru că a fi pe scenă este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se pot întâmpla.

Plecarea din acestă lume a mamei sale a fost una dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-a trăit Ana Baniciu. După ce și-a pierdut mama, vedeta a suferit din greu și a slăbit în jur de 7 kilograme, dar se iubește așa cum este și nu regretă faptul că este mult mai slabă și se pare că doar unii dintre haterii ei au o problemă cu lucrul acesta. Vedeta este, de regulă, foarte sinceră cu admiratorii ei, așa că nu s-a ascuns după deget și a vorbit despre pierdea ființei care a adus-o pe lume, care a crescut-o și care a ajutat-o să devină omul care este acum.

„Este o perioadă din viața mea în care am slăbit foarte mult, pentru că am avut cel mai neplăcut eveniment (n.r. moartea mamei) care se poate întâmpla din punctul meu de vedere. Și atunci am slăbit un pic mai mult, dar sunt pe revenire, mănânc. Am slăbit vreo 6-7 kg și acum îmi revin. Mănânc constant. Văd că nu mai revin la forma inițială, nu știu de ce. E bine, eu nu mă plâng, mie îmi place când sunt slabă”, a declarat Ana Banciu, pentru playtech.ro.

Vedeta a suferit și încă o face destul de mult, dar încearcă să rămână o persoană pozitivă așa cum a fost mereu și cum au cunoscut-o oamenii, deoarece știe că mamei sale nu i-ar fi plăcut să o vadă într-o asemenea ipostază, ci cu zâmbetul pe buze așa cum era obișnuită cu ea. Chiar dacă nu mai este alături de ea de câteva luni bune, fiica lui Mircea Baniciu a zis că o va purta mereu în suflet, o va iubi și o va respecta câte zile va mai avea.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„Clar este un gol cu care trebuie să înveți să trăiești în continuare, să te readaptezi la viața de după ea. Tot datorită mamei mele am reușit să merg înainte, pentru că i-am făcut niște promisiuni și mă țin de ele. Sunt niște chestii foarte personale și o să le spun la momentul potrivit, când vor ieși. Sunt și profesionale și personale”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.