Ana Baniciu a acceptat invitația Alexandrei Ungureanu de a merge în cadrul emisiunii sale online, unde pe lângă faptul că a cântat alături de gazda sa, blondina a făcut și o serie de mărturisiri despre viața privată, despre nunta pe care o plănuiește cu partenerul ei de viață, dar și despre copilul pe care și-l doresc împreună.

Ana Banciu dorește să se așeze la casa ei

În ultima vreme, Ana Baniciu a reușit să cucerească topurile muzicale de la noi, odată cu lansarea unei piese alături de Dj Project. De asemenea, vedeta a început să aibă concerte alături de ei peste tot prin țară și se bucură de fiecare moment din viața sa, mai ales că visa la lucrul acesta de foarte mult timp, dar niciodată nu a reușit să impresioneze la fel de bine acum.

Având în vedere aceste lucruri, Alexandra Ungureanul și-a dorit să o aibă invitată în cadrul emisiunii sale, pentru a cânta alături de ea, dar și pentru a sta la povești. Sinceră din fire, fiica lui Mircea Baniciu a spus că ea și partenerul ei de viață vor face nunta anul viitor și, de asemenea, a spus că va fi un eveniment pentru toată lumea, cu sute de invitați, unde vor să se distreze alături de invitații lor. În plus, blondina a zis că la nunta lor vor cânta foarte mulți artiști și, cel mai probabil, va avea și mireasa momentul ei special, deși încă nu are habar ce rochie va purta, dar știe sigur că vor fi doi miri eleganți și frumoși.

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume. Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”, a declarat Ana Banciu, în cadrul emisiunii amintite.

Ana Baniciu a mai zis și că își dorește să se mărite, dar să și aducă pe lume un copil, cât încă mai are părinții în viață, pentru că niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Vrea din tot sufletul ca și ei să mai apuce să se bucure de toate lucrurile frumoase care li se întâmplă și, de asemenea, să își crească nepoții, iar artista se gândește serios la aceste aspecte.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

„Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, că își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.