A trecut mai bine de o lună de când mama Anei Baniciu s-a stins din viață, iar blondina a povestit abia acum cum a reușit să treacă peste cele mai grele momente din viața sa. Un lucru este cert și anume că după ce mama sa a trecut în neființă, viața cântăreței s-a schimbat în totalitate.

Ana Baniciu, despre moartea mamei sale

Ana Baniciu se bucură de o perioadă frumoasă din viața sa, deoarece a reușit să aibă cât mai multe concerte alături de Dj Project și a lansat o piesă care are succes și care le-a ajuns la inimi oamenilor încă de la primul play. Singurul dezavantaj este că toate aceste lucruri frumoase au început să i se întâmple la scurt timp după ce femeia care i-a dat viață a decedat.

Întrebată cum a reușit să treacă peste o pierdere atât de mare, Ana Baniciu a spus că a trecut cu multă încredere în ea, cu multă putere și simțind că lucrurile vor fi bine pentru ea de acum înainte. În plus, știe că deși nu mai este fizic cu ea, mama ei îi este alături în continuare. A povestit și că ea nu și-a dorit nicio secundă ca fiica ei să plângă și să fie de părere că totul a luat sfârșit pentru ea în ziua morții sale. De asemenea, blondina a avut noroc că oamenii la care ține cel mai mult i-au fost alături într-un moment atât de greu.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine, și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. (...) Au fost foarte muți prieteni. Eu am prieteni vechi, care mă iubesc foarte mult. Edy, evident, și familia lui. Am avut foarte mulți oameni aproape, dar am avut și multe momente în care mi-am dorit să fiu singură, eu cu mine”, a declarat Ana Baniciu, pentru click.ro.

După aceea, fiica lui Mircea Banciu a spus că a avut un șoc în clipa în care a aflat că mama ei era bolnavă și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință, pentru ca aceasta să se repună pe picioare, ceea ce a fost imposibil, iar la ceva vreme după ce i s-a dat un diagnostic, a și murit. Ana Baniciu a recunoscut că o pierdere atât de mare precum aceasta a schimbat-o în mod clar, dar în bine.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine. (...) Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.