Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au făcut planurile pentru zilele de Paște și se pare că nu vor rămâne în Capitală, dar nici nu vor pleca atât de departe. Artista a povestit totul cu lux de amănunte.

Unde vor petrece Paștele Ana Baniciu și iubitul ei

Povestea de iubire dintre Ana Baniciu și Edy Kovacs a început în urmă cu aproximativ doi ani și chiar dacă blondina a preferat să țină totul ascuns pentru o vreme ușor, ușor lucrurile au ieșit la iveală. După ce au fost convinși de sentimentele lor, au vorbit lumii întregi despre relația lor frumoasă, iar la momentul actual sunt de nedespărțit și chiar se pregătesc de nuntă, după ce bărbatul și-a făcut curaj și i-a cerut mâna fiicei lui Mircea Baniciu.

Vacanța de Paște va fi una specială pentru cei doi îndrăgostiți care au decis să plece la mare, la Eforie, unde Edy Kovacs are propria lui afacere de care se ocupă. Mai mult de atât, ei vor fi însoțiți de către cei din familie, ceea ce înseamnă că se anunță a fi o petrecere pe cinste departe de agitația din Capitală. Aceștia se vor bucura de Ziua Sfântă în casa viitorului soț al Anei Baniciu, ceea ce înseamnă că vor avea parte și de liniște, așa cum blondina a mărturisit că își dorește în această perioadă a anului.

“Ne-am gândit ca de Paște să plecăm la mare, pentru că Edi are o casă și business acolo, în Eforie și să petrecem acolo în familie. Va veni toată familia lui și toată familia mea. Vrem să fim așa liniștiți, să vedem marea, când ne trezim.”, a declarat Ana Baniciu, pentu wowbiz.ro.

În ceea ce privește nunta mult așteptată, cei doi au viziuni diferite și încă nu au ajuns la o înțelegere în acest și, cel mai probabil, nu se va întâmpla în viitorul apropiat.

“Aici avem gândiri total diferite. Dacă ar fi din punctul meu de vedere, i-am explicat lui, aș face cea mai intimă petrecere posibilă, doar cu apropiați. Vorbim de un pic peste 50 de persoane. Edy vrea să facă ceva mare. Oricum ar fi, o să organizăm ceva frumos. Important e să ne simțim noi bine. Mie de aia nu mi-au plăcut nunțile. Am asistat și la nunți în care mirii erau foarte stresați, încordați. Nu vreau asta, eu vreau să fie o petrecere la care să ne distrăm la maxim.”, a spus artista, la Antena Stars.

Citeste si:
Paștele, celebrat în aceeași zi. Scrisoarea către Sfântul Sinod...
Paștele, celebrat în aceeași...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2022 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.