Pe vremea când era doar un copil, Ana Baniciu a fost pe punctul de a-și pierde viața și și-a amintit despre acel incident în timpul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Ana Baniciu, amintiri din copilărie

Ana Baniciu nu vorbește prea des despre copilăria sa, dar și când o face reușește să surprindă pe toată lumea cu povestirile sale. Deși recunoaște că a fost cuminte, are amintiri din copilărie și mai puțin plăcute în care părinții ei nu au mai știu pur și simplu ce să facă. Ei bine, când era mică, partenera de viață a lui Edy Kovaks a căzut din pat și s-a ales cu un hematom lângă creier, motiv pentru care, cu puțin ghinion, ar fi putut să își piardă viața.

„O trăznaie pe care mi-o amintesc este faptul că am machiat toate păpușile Barbie, o colecție întreagă, cu ojă , cu prietenă mea cea mai bună, într-un moment în care am rămas singure. După care, în momentul în care am vrut să le dăm machiajul jos, evident cu acetonă… s-au șters fețele păpușilor cu totul. Practic au fost distruse! Și am mai avut un moment, periculos de data asta. Am căzut noaptea în somn, dintr-un pat suprapus, și am făcut un hematom lângă creier. Ai mei au fost distruși, dar mi-am revenit rapid!”, a declarat Ana Baniciu, pentru fanatik.ro.

Fiica lui Mircea Baniciu și-a amintit cu drag de toate trăznăile pe care le-a făcut în copilărie și a vorbit despre acestea cu zâmbetul pe buze. În ciuda celor spuse de ea, se pare că a fost un copil cuminte și crede despre părinții ei că au fost niște norocoși mai ales datorită faptul că a învățat destul de bine și se implica în tot felul de activități benefice pentru ea și pentru viitorul ei.

„Culmea, am fost un copil extrem de cuminte! Mereu le amintesc alor mei că au fost și sunt niște părinți norocoși! Nu am făcut mari năzbâtii pentru că nici nu aveam mult timp la dispoziție, am fost un copil extrem de ocupat… școala germană, școli de pian, muzică, canto, actorie, cor, plecări din țară. Așa că nu am avut timp de spatele blocului’ sau de multă joacă cu păpușile, cu toate că tanjeam uneori după astfel de activități”, a mai declarat Ana Baniciu.

Citeste si:
Șerban Huidu, în pericol de moarte de mai multe ori. Cum crede că...
Șerban Huidu, în pericol de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.