Ana Baniciu are planuri serioase pentru următoarea perioadă din viața ei și toate îl includ și pe partenerul ei de viață, Edy Kovacs. Cei doi s-au gândit serios la nunta care, spre surprinderea tuturor, nu va avea loc într-unul dintre localurile pe care le deține bărbatul.

Unde vrea să facă nunta

Ana Baniciu s-a îndrăgostit de cu afaceristul Edy Kovacs în urmă cu ceva vreme și a reușit să își dea seama într-un timp relativ scurt că el este bărbatul vieții sale. Acesta a fost alături de ea în cele mai grele clipe din viața sa, iar astfel artista a realizat că el chiar ține la ea, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Cererea în căsătorie a avut loc într-o locație cu totul și cu totul specială. Partenerul ei de viață și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul de logodnă în Italia, pe Coasta Amalfitana, la Positano. Așa cum era de așteptat, fiica lui Mircea Baniciu s-a emoționat până la lacrimi și a acceptat propunerea lui. Încă de pe atunci, fanii ei așteaptă să o vadă îmbrăcând rochia de mireasă, dar din câte a spus chiar ea, evenimentul va avea loc anul viitor, ceea ce înseamnă că vor mai avea de așteptat o vreme până când toate lucrurile vor fi puse la punct.

”Stabilim și nuntă pentru la anul, nu am găsit locația. Facem în București, nu facem la restaurantele lui. Facem și noi altceva. La București nu are încă. Are la Eforie două, cele mai frumoase, cele mai cele. Avem și casă acolo”, a declarat Ana Baniciu, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Mai mult de atât, Ana Baniciu se înțelege de minune și cu părinții iubitului ei, despre care a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat recent.

”Avem o familie foarte frumoasă. Mama-soacră e o femeie extraordinară. O femeie mișto din toate punctele de vedere, e un model. Și tata-socru la fel, oameni muncitori, oameni familiști, oameni frumoși, nu am mai întâlnit de mult. Au o familie superbă. Se înțeleg foarte bine, sunt foarte fericiți”, a mai povestit artista.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.