Anda Adam a venit cu o serie de lămuriri în ceea ce se numește, pe internet, scandalul evacuării din vila închiriată. Vedeta închiriase această locuință din Bragadiru, avea de gând să o cumpere și să se mute definitiv în ea, iar în tot acel timp în care a stat cu chirie și-a decorat-o după bunul plac.

Anda Adam, noi declarații despre cel mai recent scandal în care a fost implicată

Proprietarul vilei din Bragadiru în care locuia Anda Adam a spus că aceasta ar fi fost evacuată din casă și dată afară din cauza faptului că nu ar mai fi avut banii necesari să achite chiria. Încă de prin anul 2021, vedeta a semnat un act pentru a cumpăra locuința cu pricina, iar după ce primele formalități au fost făcute, blondina s-a apucat serios de renovarea casei în care se presupunea că se va muta. Deși a fost un semnat, avocatul persoanei care deținea proprietatea a spus că vedeta nu a plătit suma de bani stabilită ceea ce a dus la anularea acestuia.

După ce scandalul a luat amploare, Anda Adam a considerat că a venit vremea să ia atitudine și să spună cum au stat lucrurile, de fapt. Din câte a spus vedeta, lucrurile nu au stat deloc în felul în care au fost prezentate de către avocatul proprietarului, care ar fi mințit cu nerușinare. Blondina a spus clar că nu a fost dată afară sau evacuată din vila din Bragadiru, pentru că ea și partenerul ei ar fi contactat proprietarul pentru o predare a cheii, solicitare pe care nimeni nu a băgat-o în seamă.

„Este o minciună gogonată. Respectivul care are casa de vânzare și cu avocatul care a venit la televizor să-l reprezinte consider că doresc o reclamă, pentru că situația nu stă deloc așa. Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată, pentru că noi i-am contactat pentru o predare a cheii acestui imobil, dar nu s-a luat în considerare cererea noastră și există dovezi în acest sens. Vom face o plângere în acest sens.”, a declarat Anda Adam, la Antena Stars.

Anda Adam a mai povestit că proprietarul nu a mai dorit să îi vândă casă, deși îi dăduse deja un avans pentru care are toate dovezile necesare. Mai mult de atât, a zis că proprietatea nu-i aparținea nici măcar lui, ci socrului său care decedase, iar el nu avea cum să vândă. Tot ea a spus că s-a văzut nevoită să accepte ca el să facă succesiunea care a durat șase luni de zile, timp în care ea a achitat suma de bani drept garanție că ea va fi cumpărătoarea până la urmă.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

„Domnul acela nu a mai vrut să îmi vândă casa, cu un avans dat, este vorba de un transfer prin bancă, am toate doveziile, există absolut tot. Între timp, până el și-a rezolvat actele de succesiune, pentru că proprietatea nu-i aparține, era pe numele socrului lui care decedase și nu avea cum să vândă. Eu am fost nevoită să accept să facă el succesiunea, care durează aproximativ șase luni, timp în care el mi-a spus să dau un avans ca să considere că eu voi lua casa, iar după mi-a dat cheia. Eu, de bună credință, am luat cheia, că doar el mi-a dat-o, am făcut locuința după bunul meu gust, mi-am dus lucruri acolo, am avut cățelul în acea casă, aveam lucruri de valoare”, a adăugat Anda Adam.

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Citeste si:
Anda Adam, desființată de fani după ultima apariție: „În realitate...
Anda Adam, desființată de...

„După ce au ieșit actele m-a anunțat, i-am spus că voi face un credit pentru a achita casa. Pe care eu am luat-o pentru mama mea, nu pentru mine,. În momentul în care i-am spus că depun actele, dumnealui nu a mai fost de acord să mi-o vândă. El m-a strâns cu ușa să-i dau foarte rapid toată suma. Lucru care i-am explicat că nu se poate. Eu aveam bunurile în această locuință și el a venit și a spart ușa. Si mi-a schimbat butucul, deci adevărul este total altul. Există o plângere penală și voi face demersurile necesare în direcția asta, pentru că nu poți să intri peste mine în casă”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.