Anda Adam și partenerul ei de viață, Eudor Yosif Mohaci, ar fi trebuit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă pe data de 4 decembrie. Din nefericire, cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să amâne marele eveniment, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” au explicat și de ce anume au luat această decizie. 
 

Amânarea cununiei, pagubă de 30.000 de euro

Anda Adam a reușit să își găsească liniștea în brațele lui Eudor Yosif Mohaci, la scurt timp de la divorțul de fostul partener de viață. Vedeta este îndrăgostită până peste cap de logonicul ei, care se pare că o iubește la fel de tare și care a cerut-o în căsătorie, acum câteva săptămâni, într-un cadru de poveste. Bărbatul a organizat totul până la cel mai mic detaliu și a primit un răspuns pozitv din partea frumoasei artiste.

Astfel, cei doi ar fi trebuit să se cunune în ultima lună a acestui an, dar restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus le-au cam dat planurile peste cap. O parte dintre apropiații viitorului ei soț ,din Franța, au apucat chiar să își cumpere și bilet de avion, iar Anda Adam și Yosif i-au anunțat cu doar zile înainte că logodna lor nu va mai avea loc. Din cauza faptului că au amânat acest eveniment, ei s-au ales cu pierderi în valoare de 30.000 de euro.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni”, a declarat artista, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.